Szablon tabeli BOM

Witam

Chciałbym udostępnić użytkownikom jeden lub więcej szablonów tabel BOM za pośrednictwem PDM.
1/ Aby to zrobić, stworzyłem szablon, który zapisałem w pdm (dostępny dla wszystkich czytelników i synchronizowany za każdym razem, gdy łączyłem się z PDM) (por. capture1)

2/Ustawiłem ich opcje SW tak, że model tabeli to folder PDM, w którym zapisałem model (por. capture2)
2-chemin

3/ Użytkownik próbuje utworzyć tabelę, ale model nie pojawia się w domu, a jednak tak jest w moim domu

Jesteśmy objęte SW 2025SP5

ta zasada działała zgodnie z SW2022 SP5

Jeśli ktoś ma pomysł, jestem za.

Witam

Czy pamięć podręczna użytkownika nie byłaby przypadkiem pusta?
Istnieje możliwość pobrania plików folderu po połączeniu (oraz wyczyszczenia pamięci podręcznej po wylogowaniu).

Folder jest synchronizowany za każdym razem, gdy się łączy, a plik znajduje się w jego pamięci podręcznej. Nawet ręcznie zrobiłem najnowszą wersję, żeby mieć pewność, że...

Witam

Wartość rejestru " Folders szablonów BOM" może być pusta, ponieważ ścieżka została utworzona po zainstalowaniu ustawień, spróbuj wybrać szablon BOM, przechodząc do pliku:
image
Ścieżka powinna być wtedy zapamiętana przez wartość rejestru "" Ostatni szablon BOM "...
Pozdrowienia

Manip zaproponowany przez d_roger rzeczywiście rozwiązał mój problem. Dziękuję