Modyfikacja czcionki i kolorów – dwa widoki / dwie konfiguracje

Witam
Próbowałem napisać krótki tytuł :sweat_smile:

Mam problem z rysunkiem.
Mam kilka zdjęć jednej konfiguracji oraz inne widoki innej konfiguracji tego samego modelu.
Zmieniam czcionkę jakiejś części i składam na 3 widokach konfiguracji. Gdy chcę zrobić to samo na pozostałych 3 widokach innej konfiguracji, nie chce się stosować tej zmiany.
Aby to zrobić, klikam prawym przyciskiem na szablon drzewa, wybieram elementy i stosuję je do wszystkich widoków (patrz niżej)

Sprawdzam i nic się nie dzieje, zaczynam od nowa, klikam prawym przyciskiem w drzewie i widzę, że okno dialogowe nie zapisało moich wyborów.

Przeprowadziliśmy kilka testów oddzielnych konfiguracji na dwóch różnych europosłach i działa to.
Ponownie wprowadzamy problematyczne poglądy z tym samym rezultatem

Czy to wynika z konfiguracji? Czy powinno się to stosować do każdego widoku, konkretnie do czcionki i koloru?
Krótko mówiąc, ja się zachowuję :sweat_smile:

Witam
Problem może wynikać z faktu, że w wyborze warstw jesteś na Brak...

Cześć @DoubleL
Nie, to było dla przykładu, zwykle go wybieram.
Tak czy inaczej, wybory, które robię, nie biorą pod uwagę, czy już mam zmiany czcionek w innym widoku/konfiguracji.

Witam;
Myślę, że już to ustawienie sprawdzałeś, ale w widokach wtórnych, czy styl wyświetlania nie byłby powiązany z stylem rodzica?

Cześć @Maclane
Rzeczywiście, nie szukałem, dla dwóch widoków (widok + sekcja)
Trzeci widok to widok izometryczny, który nie ma rodzica, ale jest ograniczony konfiguracją. W oknie dialogowym zaznaczono :thinking: informacje dotyczące innych widoków.