Chcę umieścić odniesienie wewnętrzne jako bąbelek płaszczyzn, do tej pory tak dobry z niestandardowymi właściwościami. Problem polega na tym, że gdy kojarzę linie przyciągania z podkreśleniem właściwości, minimalna przestrzeń w pionie jest równa maksymalnej przestrzeni poziomej. (patrz zdjęcie), nie ma możliwości ich skondensowania!! Chociaż działa bardzo dobrze z oprawioną nieruchomością!
Myślę nawet, że nie ma rozwiązania mojego problemu.
To właśnie poprzez maksymalne skrócenie linii odstępy w pionie są nadal równe odstępom w poziomie. Moja właściwość ma 11 znaków, więc minimalna interlinia w pionie to 11 znaków, podczas gdy powinna być tylko w odstępach między wierszami.
Oto, co mam w zarządcy nieruchomości. Mój problem polega na tym, że w pionie, gdy wybierzesz "podkreślony", minimalny odstęp w pionie jest równy odstępowi w poziomie, albo "w najlepszym razie", albo "zdefiniowany przez użytkownika = 30 mm", podczas gdy działa to bardzo dobrze, jeśli nie podkreślisz właściwości lub liczby.
Witam, możliwym wariantem obejścia problemu nie jest układanie linii magnetycznej, układanie bąbelków mniej więcej, a następnie zaznaczanie ich wszystkich, wyrównywanie ich i równomierne rozprowadzanie w pionie.