Zmiana odstępów między liniami/bąbelkami magnetycznymi

Witam

Chcę umieścić odniesienie wewnętrzne jako bąbelek płaszczyzn, do tej pory tak dobry z niestandardowymi właściwościami. Problem polega na tym, że gdy kojarzę linie przyciągania z podkreśleniem właściwości, minimalna przestrzeń w pionie jest równa maksymalnej przestrzeni poziomej. (patrz zdjęcie), nie ma możliwości ich skondensowania!! Chociaż działa bardzo dobrze z oprawioną nieruchomością!

Myślę nawet, że nie ma rozwiązania mojego problemu.

Dziękuję za pańskie uwagi, jeśli takie istnieją.

capture2.jpg
1 polubienie

Witam

Nie działa też poprzez skrócenie linii magnetycznej?

Pozdrowienia.

Witam

To właśnie poprzez maksymalne skrócenie linii odstępy w pionie są nadal równe odstępom w poziomie. Moja właściwość ma 11 znaków, więc minimalna interlinia w pionie to 11 znaków, podczas gdy powinna być tylko w odstępach między wierszami.

Dziękujemy za pytania i uwagi.

Witam, co masz w nieruchomościach???

Zobacz załączony plik dziękuję

Możliwe, że Solid utrzymuje w pamięci okrąg konturu i dlatego zachowuje minimalny odstęp między liczbami.

G.

capture.jpg

Witam

Oto, co mam w zarządcy nieruchomości. Mój problem polega na tym, że w pionie, gdy wybierzesz "podkreślony", minimalny odstęp w pionie jest równy odstępowi w poziomie, albo "w najlepszym razie", albo "zdefiniowany przez użytkownika = 30 mm", podczas gdy działa to bardzo dobrze, jeśli nie podkreślisz właściwości lub liczby.

capture1.jpg

W przeciwnym razie możesz kliknąć na linię magnetyczną i w menedżerze nieruchomości zmienić ją na "wolną pozycję".

2 polubienia

Tak, ale to niczego nie zmienia...

Cześć, podczas konfiguracji standardu ubierania się musisz zmienić wartość na załączonym obrazie.

Pozdrowienia

Może będziesz miał więcej szczęścia z tym nowym połowem... :)

capture.jpg
1 polubienie

Witam, możliwym wariantem obejścia problemu nie jest układanie linii magnetycznej, układanie bąbelków mniej więcej, a następnie zaznaczanie ich wszystkich, wyrównywanie ich i równomierne rozprowadzanie w pionie.

Pozdrowienia;  

G.

1 polubienie

Myślę, że to narzędzie załatwiłoby sprawę

Balony inteligentne

http://www.mycadblog.fr/wp-content/uploads/2016/02/Pr%C3%A9sentation-des-utilitaires-2016.pdf

@+ ;-)

Witam

Dziękuję za odpowiedzi, ale:

-Przechwytywanie do podkreślenia odpowiada właściwościom nut, a nie dymków.

-Nadal chciałbym używać linii magnetycznych, które są bardzo przydatne przy dużych zestawach, a zwłaszcza przy dodawaniu bąbelków

-W przypadku Smartballoons nie można podkreślić (patrz zdjęcie)

Naprawdę uważam, że nie ma rozwiązania.......

capture_sb.png
1 polubienie

Przepraszam

@+