Witam
Chciałbym wiedzieć, czy możliwe jest ponowne wyświetlenie ikon w wyskakującym pasku
, który jest wyświetlany na przykład po wybraniu części (patrz załączone zdjęcie).
Z góry dziękuję.
cadre_rouge.jpg
Witam
Chciałbym wiedzieć, czy możliwe jest ponowne wyświetlenie ikon w wyskakującym pasku
, który jest wyświetlany na przykład po wybraniu części (patrz załączone zdjęcie).
Z góry dziękuję.
Więc to bardzo dobre pytanie!
Dowiem się.
Zamiast tego używam paska skrótów, który jest wyświetlany ze skrótem klawiaturowym.
Witam, jeśli zrobisz prawy klik i prawy klik dostosować w pasku?
Pozdrowienia
Witam
Mam wrażenie, że nie można wprowadzać zmian w oknach kontekstowych,
ponieważ w ten sam sposób chciałbym mieć możliwość dodawania funkcji pod wyszarzonymi zakładkami w inny sposób (przykładowy komponent lub funkcja (szare linie na zdjęciu)). Możesz usunąć niektóre z nich za pomocą dostosowania, odznaczając żądaną linię, ale niestety nie możesz dodać więcej, przynajmniej nie mogę jej znaleźć.
To prawda Bart, są paski skrótów, a także ruchy myszy, ale uważam, że jest to mniej praktyczne. Pracuję też na Autocadzie i może dlatego tak mówię, bo tam naprawdę można wszystko zmodyfikować.
Jeśli ktoś ma rozwiązanie, jestem za tym.
Miłego dnia.
Natknąłem się na to:
http://help.solidworks.com/2015/french/SolidWorks/sldworks/c_context_toolbars.htm
W zasadzie nie można tego zmienić.
Jeśli spojrzysz na załączony obrazek, zobaczysz, że to menu aktywuje się tylko za pomocą pól wyboru, więc żadne ustawienia nie są możliwe, przepraszamy.
Cze wszystkim
Ponieważ nie ma rozwiązania mojego pytania, powiem, że sam rozwiązałem problem.
Dziękuję nawet wszystkim.
Miłego dnia.
Nie ma rozwiązania.