Wielodostępnym

Witam

Gdy zaznaczę pole włączania trybu dla wielu użytkowników (w Opcjach/Współpracy), jest on wyłączany, gdy tylko wyjdę z oprogramowania. Czy ktokolwiek miałby ten sam problem i rozwiązanie?

Z góry dziękuję. 

sld.pdf

Dziwne, ponieważ jest w opcji systemowej, powinna pozostać zaznaczona.

Sprawdzę to

U mnie pole wyboru pozostaje zaznaczone po wyłączeniu i włączeniu SolidWorks.

Przepraszam

Witam

Może to być mały błąd, musisz wyłączyć komputer, a następnie spróbować ponownie, a jeśli nie, naprawić Solidworks...

1 polubienie

Witam

Może jakiś błąd w wersji Twojego solidworksa, którą wersję posiadasz?

Czy masz najnowszą wersję zaktualizowanego solidworks? Jeśli to możliwe, dokonaj najnowszej aktualizacji

Witam

Dziękuję za odpowiedzi.

Posiadam oprogramowanie Solidworks 2016 SP04. Oczywiście próbowałem ponownie uruchomić oprogramowanie, komputer, próbowałem wszystkiego ponownie następnego dnia z lub bez aktywowanej naszej drugiej licencji Solidworks , na próżno.

Dodatkowo na drugiej licencji nie ma problemu z aktywacją tego pudełka (ta sama wersja)...

Spróbuję ponownie po zaktualizowaniu solidworks, mając nadzieję, że to zadziała.

Witam

Jak powiedziałem powyżej, w przypadku aktualizacji, daj nam znać, czy aktualizacja rozwiązała Twój problem.

1 polubienie

Witam

Pole wyboru może zostać automatycznie wyczyszczone po uruchomieniu SOLIDWORKS.

Nie dotyczy to sytuacji, gdy masz dodatek ePDM (co jest logiczne), powinieneś spróbować odznaczyć wszystkie aktywne dodatki podczas uruchamiania w Narzędzia, Dodatki (prawe znaczniki wyboru) i ponownie przetestować.

Miłego dnia

Mick

2 polubienia

Witam

Dziękuję Mick, to rzeczywiście PDM został aktywowany. Teraz nie musisz się już martwić.

Miłego dnia.