Cze wszystkim
Należę do firmy klienta Cadware i dlatego Visiativ i ja chcielibyśmy mieć dostęp do całego panelu "MyCad", zwłaszcza do tworzenia zgłoszeń.
Jak to zrobić? Dziękuję za pomoc,
Pauline
Cze wszystkim
Należę do firmy klienta Cadware i dlatego Visiativ i ja chcielibyśmy mieć dostęp do całego panelu "MyCad", zwłaszcza do tworzenia zgłoszeń.
Jak to zrobić? Dziękuję za pomoc,
Pauline
Witam, musisz zalogować się za pomocą deklarowanego konta w usłudze myCad powiązanego z Twoją firmą. Jeśli nie widzisz zakładki Usługa po lewej stronie, oznacza to, że Twoje konto nie zostało zweryfikowane z utrzymaniem Twojego rozwiązania.
Najprostszy sposób na skontaktowanie się z przedstawicielem handlowym, który powinien był Cię zarejestrować
Witam, teoretycznie, ponieważ masz dostęp do forum, po prawej stronie ekranu głównego powinny wyświetlić się skróty, w tym "Moje bilety".
Klikasz na niego i wszystko, co musisz zrobić, to utworzyć swój bilet.
Z poważaniem i zapraszam na forum!
G.
Witam
Rzeczywiście, jest Pan związany z firmą "AXTER SKYDOME". Twoja firma posiada dział wsparcia myCADservices i dlatego powinieneś być w stanie tworzyć zgłoszenia i śledzić zgłoszenia swojej firmy.
Jeśli tak nie jest, powinieneś poprosić jednego ze swoich współpracowników o sprawdzenie, czy jesteś zarejestrowany na koncie firmy (każdy użytkownik AXTER SKYDOME może to zrobić).
Z drugiej strony zauważyłem, że zadeklarował Pan/Pani w swoim profilu nazwę firmy "Skydôme", a nie AXTER SKYDOME. To może być powód, dla którego nie masz możliwości tworzenia biletów. Spróbuj to zmienić.
Filmy zostały nagrane i Ty lub Twoi współpracownicy możecie je zobaczyć, przechodząc do "Potrzebujesz pomocy?" na stronie głównej po zalogowaniu.
Pozdrowienia
Witam
Jestem zarejestrowany na koncie myCADservices Twojej firmy.
Powinieneś otrzymać wiadomość e-mail z zaproszeniem do zalogowania się. Zmień hasło i podaj numer telefonu swojej firmy.
Pozdrowienia
Dziękuję Wam wszystkim!
Tak, mam zakładkę "bilet"!
Proszę wskazać odpowiedź, która Ci pomogła, to zamknie Twoje pytanie.
Miłego dnia