Czy zauważyłeś nowy produkt my3Dplayer w menu po lewej stronie w kolorze niebieskim? my3Dplayer debiutuje, więc nie wahaj się zadawać wszystkich pytań na forum.
Zozo_mp, 5 graczy online włączonych do myCADservices Premium (wtedy płatnego). W przeciwnym razie, aby zobaczyć ceny na MyCADday Replay, po tym są to pakiety wycenione na rok z miesięczną opłatą zgodnie z pożądaną liczbą.
Automatycznie łączy mnie ze strony bez konieczności podawania danych logowania, a nawet przejmuje część mojego profilu Lynkoa, być może dlatego, że korzystam z myCADservices Premium!
Z drugiej strony nie mam dostępu do 3 oferowanych graczy...
Witaj Zozo_mp i Antho, trzy linki do graczy działają dobrze, wystąpił problem z linkiem URL, rozwiązany teraz, dziękuję! Po kliknięciu jednego z linków wystarczy trochę poczekać na szarym ekranie, zanim zostanie wyświetlone 3D. Nie ma potrzeby logowania się, o ile posiadasz konto Lynkoa.
Jeśli chodzi o ceny, wszystko jest wyświetlane na stronie prezentacji na dole: http://www.my3dplayer.com/ Zapraszam do tworzenia własnych graczy! :)
Dziękuję Chloé za informacje i link, który działa.
Postaram się, ale to do porównania z funkcją SW "Sterownik ograniczeń" sprzężoną z wizualizacją.
Ale w świetle demówek prezentuję, że M3D się opłaca i jest łatwiejsze w użyciu, nawet jeśli renderowanie jest mniej wyrafinowane.
Do tworzenia demonstracji na przerywnikach filmowych jest to prawdopodobnie najłatwiejsze w użyciu. Szczególnie prostszy niż ruch, którego nienawidzę, ponieważ... niż do zatrudnienia
Jeśli przetestuję, wrócę, aby podzielić się z Wami moimi wrażeniami, ponieważ zarządzanie ograniczeniami na granicach