Witam
Właśnie przełączyłem stację na SW2018, problem, myCADTools 2017 nie podąża, jakaś wskazówka lub informacja o dacie dostępności kompatybilnej wersji?
Witam
Właśnie przełączyłem stację na SW2018, problem, myCADTools 2017 nie podąża, jakaś wskazówka lub informacja o dacie dostępności kompatybilnej wersji?
Witam
Wersja myCADtools 2017 SP2.0 kompatybilna z SOLIDWORKS 2018 zostanie wkrótce wydana (maksymalnie w ciągu dwóch tygodni)
Ta wersja SP2.0 jest u nas gotowa, ale musimy przeprowadzić fazę testową wersji 2018 SP0.1 (która wczoraj zastąpiła SP0.0 !)
Pozdrowienia
Mam nadzieję, że potrwa to mniej niż dwa tygodnie, w przeciwnym razie będę musiał ponownie zainstalować 2017 ...
Witam
Konfiguracja myCADtools 2017_SP2 kompatybilna z SW2018 jest dostępna online. Możesz go pobrać.
http://www.lynkoa.com/store/mycadfr/mycadtools/setup-x64/setup-mycadtools.html
Pozdrowienia
Jean-Michel SAVOYAT
Mam nadzieję, że testujesz tylko z wersją SW2018, a nie produkcyjną
Witam
Właśnie przeszliśmy na SW2018 sp2.0 i od tego czasu nie można korzystać z batchconverter ani powerprint. Problem polega na tym, że nie można dodać eurodeputowanych w obu narzędziach, ani za pomocą funkcji "dodaj jeden lub więcej dokumentów", ani przez przeciąganie i upuszczanie...
Dla Twojej informacji, jesteśmy na stronie sp3.1 mycadtools.
Rozwiązanie, które możesz nam zaproponować?
Dziękuję