Witam Czy ktoś wie, jak zrobić dymek z nazwą funkcji bibliotecznej pokoju, z formułą, która dobrze pasuje, link do nieruchomości?
Wiem, że można tworzyć nieruchomości ręcznie, ale nie tego szukam Szukam czegoś takiego jak kolczyki, gdzie funkcja jest rozpoznawana
TEST. SLDPRT (753.8 KB)
Dziękuję Wam wszystkim
Witam
jesteś pod 2023 i myślę, że większość ludzi jest taka jak ja, nadal pod 2022 rokiem, więc można ją zobaczyć, ale nie więcej, DSL
Zasada pozostaje taka sama, nie trzeba mieć pokoju, obrazy mówią same za siebie i każdy ma dostęp do własnej biblioteki
Cyril_f
10 Październik 2023 09:31
5
Witam Dla mnie jest to do użytku ze stołem do dziurkowania, w notatkach nie ma żadnej odzyskalnej własności, jeśli się nie pomylę.
Tabele otworów przebijanych - 2022 - Pomoc SOLIDWORKS
1 polubienie
Rzeczywiście, szkoda, że nie ma możliwości przekształcenia funkcji osobistej z właściwościami, która pojawia się jako notatka
Cyril_f
13 Październik 2023 12:07
7
Trzeba prosić o ewolucję. Wdrożone w ciągu 5 lat
Maclane
13 Październik 2023 12:31
8
Uu Jak kiepskie jesteś języki...
będziemy musieli poczekać DO 2024 roku, na MyCadDay w Lyonie odbyła się mała prezentacja nowych produktów Solidworks, która przywołuje (jakby przypadkiem?) fakt, że funkcje tłoczenia staną się klasycznymi funkcjami (bez konieczności budowania kształtu w SLDFTP...)
Pozdrowienia.