Witam. Mam problem z wyświetlaniem nazwy części podczas tworzenia zestawienia materiałów. Zamiast podać mi nazwę mojego zespołu (E600-000-005), mówi mi " plastikowa nasadka"! Jednak w komórce jest link, ponieważ kiedy przechodzę do pola, mnie, czy chcę zerwać link. Jak nadać mu właściwą nazwę z powiązanym linkiem?
Czy jest to zespół składający się z kilku części? Możliwość zobaczenia struktury drzewa Twojego głównego zespołu w celu porównania z nomenklaturą? Czy masz jakieś konfiguracje w swoim zestawie lub nazwa jest niepoprawna? (właściwość związana z błędną konfiguracją, na przykład)... Wiele powodów może uzasadnić błąd, zrozumienie go zajmie trochę więcej informacji.
Witam Kliknąć prawym przyciskiem myszy wiersz 5 tabeli zestawienia komponentów i otworzyć część w SolidWorks. Następnie zobaczysz właściwości części niestandardowej i właściwości specyficzne dla konfiguracji, a także sprawdzisz, czy znajdziesz wiersz "Numer części"
Czy możesz otworzyć swój zestaw E600-000-0005 i zajrzeć do nieruchomości: w 1. na karcie Niestandardowe, jeśli istnieje właściwość z wartością Plastikowa nasadka w 2. w zakładce Configuration Specific ta sama wartość, której należy szukać. W razie potrzeby opublikuj 2 zrzuty ekranu.