@Maclane To wciąż tekst, ale właściwy tekst z odpowiednim materiałem. @anthony_bellin Powtarzam, informacje muszą być obecne dwukrotnie z twojej strony: materiały części wielociałowej oraz materiały ciała/ciał.
Te dwie właściwości są identyczne, ale jedna jest stosowana dla każdego ciała, druga dla całej części, bez żadnych szczegółów dotyczących ciał. Jednak ta właściwość materialna jest rozpoznawana w ten sam sposób przez twoją nomenklaturę
Cześć, dziś zrobiłem test i nie mogę go zrobić, mam wielociałowy element Przemianowałem ciała i przypisałem im materiał Kiedy jestem w montażu i robię szczegółową listę spawanych części, pojawiają się korpusy, ale w mojej nazewnictwie nie ma żadnych danych.
Wyślij swój model, jeśli nadal masz problemy, może pochodzić z parametru SW. Ale zazwyczaj, jeśli masz linie dla ciał swojej części, to twoje ciała istnieją w twojej nazewnictwie.
A jeśli dobrze nałożyłeś to na cały element lub na ciało materiału, to musi to działać
@anthony_bellin Udało mi się zobaczyć twój model i rzeczywiście jest problem z twoją częścią. Nie rozumiem dlaczego. Może wersja SolidWorks. Wzorowałem twój zestaw po mojej stronie, działa.