Powiadomienia Lynkoa

Cze wszystkim

Bardzo często dostaję powiadomienia o pobraniu samouczków, które umieściłem w Internecie.

W opcjach Lynkoa nie mogę znaleźć, jak wysyłać te powiadomienia codziennie lub co tydzień, jedyną opcją są odpowiedzi na pytania, a w przypadku pytań chciałbym, aby przychodziły, gdy tylko odpowiedź zostanie opublikowana.

Ktoś ma rozwiązanie? W przeciwnym razie zapytam administratorów.

A przy wielu pobraniach w każdym e-mailu jest napisane: "Ten produkt został pobrany 2 razy od czasu umieszczenia go online na Lynkoa", podczas gdy otrzymałem już około 50 powiadomień w tym stylu, więc albo licznik nie działa, albo powiadomienia nie działają!

Jakiś pomysł?

Dziękuję, Lucas.

Witam

Od razu przyjrzymy się problemowi z licznikiem.

Jeśli chodzi o powiadomienia, są one wysyłane przy każdym pobraniu, ponieważ w początkowym okresie wydawało nam się ważne, aby jak najszybciej ostrzec współtwórców. Niemniej jednak przyjrzymy się, co możemy zrobić, aby zaproponować, aby powiadomienia były wysyłane co tydzień, codziennie lub w czasie rzeczywistym.

Więcej informacji do Państwa dyspozycji

Pozdrawiam

2 polubienia

Dziękuję bardzo Yves.

Właśnie zobaczyłem, że licznik działa na stronie "Moje samouczki" w Lynkoa, a moje dwa małe samouczki są udane!

Jestem na 749 pobrań dla jednego i 473 dla drugiego!

Swoją drogą, czy nie można mieć punktów za określoną liczbę pobrań każdego samouczka?

Tak, widziałem, że odnieśli pewien sukces... Dobra robota.

Jeśli chodzi o punkty na podstawie liczby pobrań, to nie jest to decyzja dla mnie, ale o tym opowiem....