Błąd zidentyfikowany w trakcie naprawiania. Dziś wieczorem wszystko jest ustabilizowane normalnie.
Myślę, że ogólnie rzecz biorąc, powinieneś raz wyczyścić pliki cookie i pliki tymczasowe, aby wyeliminować pozostałości starego systemu.
Kiedy po raz pierwszy się połączyłem, forum potrzebowało dużo czasu, aby zareagować. Zrobiłem to oczyszczanie i wynik był oczywisty.
W przeglądarce Firefox należy kliknąć na kłódkę po lewej stronie adresu i wybrać opcję:
Witam
Nie mogę uzyskać dostępu do tego pytania:
Odpowiedź na pytanie Create a Macro PDF_DXF_DWG
Nadal ten sam problem dla mojego awatara, pomimo rozłączenia i ponownego połączenia
Potwierdzam
Będzie to działać przy następnym ponownym połączeniu od jutra rano
Witam.
Myślę, że nie ma potrzeby przechowywania usuniętych wiadomości w wątku wiadomości...
Dobry wieczór
Czy to nie byłby błąd!
Za każdym razem, gdy się loguję i klikam na ostatnio opublikowany temat, przenosi mnie to z powrotem do ostatniego postu, na który odpowiedziałem przed forum oprogramowania chgt.
Cóż, zamierzam posprzątać za pomocą CCleaner, ale moim zdaniem nie jest to normalne. Biorąc pod uwagę liczbę odwiedzanych witryn, gdybym musiał posprzątać, byłoby to kłopotliwe.
Debugowanie
Kolejną rzeczą, kiedy po raz pierwszy połączyłem się z nową stroną, było możliwość zobaczenia znaczenia nowego systemu punktów, klikając kilka punktów. Nie mogę znaleźć, gdzie to jest.
Poza tym mogliśmy dać sobie coś w rodzaju medalu, co wydało mi się dziwne.
Do pluche
YA jak obwinianie
aby rozwiązać mój problem, starałem się już nie przechodzić przez Lynkoa, ale przez mój CAD
Gogole z Firefoksem odsyła mnie tutaj.
W przypadku odznak jest to profil na www.lynkoa.com
Na forum natomiast nic. Ani wybór odznaki, ani wyświetlanie wybranej odznaki (swoją drogą, dlaczego tylko jedną?)
Dziękujemy @Sylk
Jeśli dobrze rozumiem, nadal istnieją dwie witryny równolegle, z których jedna Lynkoa ma zniknąć.
Przepraszam, ale dla mnie switch to switch, poza tym robimy beta testy w odizolowanym środowisku z testerami, którzy nie są zbyt beta
Pozdrowienia
@sbadenis Skazany na zniknięcie, nie jest pewien, na razie wydaje się, że zachowuje swoją rolę portalu. I na szczęście chcę powiedzieć, ponieważ w wyszukiwarkach Lynkoa jest bardzo dobrze przywoływana i nie bez powodu jest to jedyna witryna nosząca tę nazwę, podczas gdy nigdzie nie można znaleźć myCAD, oprócz tego, że nie jest jedyną, która nosi tę nazwę. Cóż, znasz moje zdanie na ten temat; dla mnie Lynkoa powinien zachować tę nazwę.
@Coralie uważam, że wypowiedź @Sylk jest pełna zdrowego rozsądku, musimy poprawić zasady przyznawania PD w tym sensie.
Przyznaję, że sformułowanie nie jest do końca szczęśliwe i łatwo się pomylić, ale tak naprawdę @Zozo_mp obrazek po lewej stronie odnosi się do strony głównej forum (forum.lynkoa.com), podczas gdy link po prawej stronie odnosi się do portalu lynkoa www.lynkoa.com (stara wersja, jeśli wolisz).
Witaj @Zozo_mp ,
Adres URL programu myCAD musi pozostać tymczasowo lynkoa.com dlatego nie można go znaleźć. Nawiasem mówiąc, jeśli wpiszesz myCAD w google, natkniesz się na Lynkoa:
Mam następujący błąd:
W wiadomościach na forum dzwonek wskazuje numer, klikam na niego strona wyświetla wiadomości, z wyjątkiem tego, że nie ma linku, aby na niego kliknąć, aby odnieść się do dyskusji
w rzeczywistości działa losowo, muszę na niego kliknąć około dziesięciu razy
Witam;
Czy byłoby możliwe dodanie pojęcia "Solidworks Version xxx" w profilach?
Tak więc, to pojęcie pojawia się w treści wiadomości lub gdy załącznik znajduje się w *. SLD...
(zakładając, że każdy użytkownik pomyśli o tym, aby poprawnie wypełnić tę wartość... i aby był na bieżąco...)
Pozdrowienia.
Gdy temat jest trochę długi, jak ten naszej bardzo miłej Coralie
Musisz skorzystać z windy, aby wrócić na początek i mieć dostęp do przycisku wstecz, który prowadzi z powrotem do całego forum
A przycisk jak powrót do forum
Co myślisz
Pozdrowienia
PS: nowy meshCAD jest pełen bardzo dobrze wykonanych i nowoczesnych sztuczek
Tylko moje dzianiny
Co to jest PD?
Kiedy prześcigniemy XP 95 i w którym Windowsie się pojawi?