Nowe forum CAD: przetestuj je i podziel się z nami swoją opinią!

… Piękny Windows Millennium? :poop:

W przeciwnym razie, aby powrócić do całego forum: Kliknij tutaj...

2 polubienia

Informacje mogą być ciekawe, ale są wśród nas tacy, którzy korzystają z kilku wersji.
Nie wiem więc, która wersja jest wskazana.

1 polubienie

Szkoda, że gdy odpowiadasz na wiadomość (a nie na dyskusję), że wiadomość nie jest automatycznie cytowana, rzeczywiście możesz kliknąć przycisk, ale błądzisz w dyskusji.

2 polubienia

Pomysł Zozo jest ciekawy, na niektórych stronach jest tylko strzałka, która zawsze pozostaje na dole ekranu (a nie na stronie), aby wrócić na górę strony

2 polubienia

Witaj Coralie,
Z mojej strony wygląda dobrze, z wyjątkiem różowego koloru, tak, to dla dziewczynek...
Naprawdę nie mam czasu na testy,... Poza tym jest to plaît...@+.
AR

1 polubienie

Myślałem o tym pomyśle, myślałem o tym.
W przypadku załączników powinno znajdować się pole "wersja" do wypełnienia, jeśli jest to typ pliku powiązany z aplikacjami obsługiwanymi przez forum.
Załóżmy, że to pole jest domyślnie wypełnione wartością profilu, jeśli ma to zastosowanie, ale nadal można je zmodyfikować specjalnie podczas dodawania załącznika.

@stefbeno Wydaje mi się, że najlepiej jest wypełnić najnowszy w profilu i określić w wiadomości, czy jest inny.

1 polubienie

Nie widzimy już liczby wyświetleń na te tematy. Dla mnie, która zadaje więcej pytań niż odpowiedzi, stosunek wyświetleń do odpowiedzi był dobrym sposobem na sprawdzenie, czy przekaz został zrozumiały dla wszystkich, a także czy wzbudził zainteresowanie.

3 polubienia

Podobny. Kiedyś oglądałem widoki i tęskni.

1 polubienie

Witaj @laTeam, @Coralie @fchosson
Zmień pozycję ikony "usuń" na wiadomość! Odwrócenie ikon zakładek i usuwania byłoby mniej ryzykowne. Pozwól, że wyjaśnię...
Po kliknięciu lub dotknięciu trzech małych kropek (...), aby rozszerzyć pasek ikon, ikona usuwania pojawia się bezpośrednio pod kursorem lub palcem!! Tak długo, jak klikniesz 2 razy (nawet mimowolnie, jak to ma miejsce w przypadku przycisku mojej myszy, który często się psuje i sam klika dwukrotnie, gdy kliknę) lub że zostawisz palec przeciągający się po ekranie, cóż, usuniesz wiadomość... Nie musisz się chwiać!!
Odwracając kosz na śmieci i zakładkę, w najgorszym przypadku klikasz zakładkę, aby tego rodzaju błąd stał się odwracalny.

Co więcej, wyświetlenie prośby o potwierdzenie usunięcia w monicie nie byłoby luksusem i byłoby znacznie bardziej ostrożne. Szybko doszło do złego prowadzenia. Wczoraj usunąłem wiadomość (dobrowolnie) i nie pamiętam, aby poproszono mnie o potwierdzenie.
Dziękuję.

2 polubienia

Witam
Rzeczywiście, tej funkcji brakuje, nasze zespoły są o tym informowane! Sprawdzamy, czy można go dodać!

1 polubienie

Witam wszystkich i jeszcze raz dziękuję za wiele opinii! Rzeczywiście, zmiany często wiążą się z aktualizacjami i opiniami użytkowników, więc dziękujemy za wkład!

Wiemy, że ta społeczność jest Ci bliska i robimy wszystko, co w naszej mocy, aby Twoje doświadczenie było jak najlepsze; Wszystkie Twoje komentarze i opinie są analizowane przez nasze zespoły techniczne i będą wdrażane w miarę ich pojawiania się.

Jeszcze raz dziękuję i życzę miłego dnia :slight_smile:
Coralie

2 polubienia

Nie widziałem filtru rozwiązanych/nierozwiązanych, aby zobaczyć wszystkie tematy nadal otwarte

3 polubienia

Witam;
Wydaje mi się, że pojęcie " Rozwiązany " sprowadza się do małego znacznika wyboru w tytule tematu.
image
Potrzeba czegoś więcej... Widoczny.

Czytając ponownie pytanie, właśnie zdałem sobie sprawę, że ta odpowiedź jest nieistotna...
Nie, nie znalazłem też filtrów, aby zobaczyć tylko tematy " Nierozwiązane " i " Rozwiązane "...

Pozdrowienia.

Rzeczywiście, nie znaleziono też niczego, co mogłoby przefiltrować rozwiązane.
Postanowienie do podjęcia przed nowym rokiem :innocent:

2 polubienia

Jeśli chodzi o bezpośrednie wiadomości, historia została utracona.
Czy jest jakaś nadzieja na odzyskanie starych giełd?

1 polubienie

Zawsze możesz je znaleźć na stronie głównej :slight_smile:

Na forum pojawią się nowe wiadomości!

1 polubienie

Oczywiście nigdy nie przechodzę przez tę stronę, forum mam jako bezpośredni link.
Szkoda, że na 2 stronach nie ma tych samych informacji.

3 polubienia

Witam @Coralie @fchosson @eliott_metra
Pytanie. Jeśli nazwa domeny lynkoa zostanie zastąpiona przez mycad, co stanie się z przekazywanymi dokumentami i linkami zamieszczanymi we wszystkich naszych wiadomościach? Czy będą przekierowania, czy spowodują one błędy 404?

2 polubienia

Witaj @Sylk ,

Zapewniam, że wszystkie treści zostaną przekierowane i żadne dokumenty nie zostaną utracone! Poinformuję Cię, kiedy nazwa domeny ewoluuje :slight_smile:

2 polubienia

Witam
Mogę tylko docenić nowy interfejs brawo, zauważyłem jakość załączników, która jest znacznie lepsza, odtwarzanie filmów jest teraz możliwe bezpośrednio na forum, nie trzeba przełączać się między kątami :) , jeśli uda Ci się zastosować pomysł @Sylk i zintegrować silnik wizualizacji 3D, będzie kompletny

4 polubienia