Nowe forum CAD: przetestuj je i podziel się z nami swoją opinią!

Witam @Sylk

Nie wierzę w to
Cóż, masz bioniczne oczy ze wzmacniaczem światła nocnego i wbudowanym 10 000-krotnym zoomem
Żeby zobaczyć ten mały krzyżyk.

Pozdrowienia

Przy okazji! Podziękowania dla zespołu za uwidocznienie liczby "wyświetleń" tematów! :smiling_face_with_three_hearts:
Była to opcja, na której rehabilitację było duże zapotrzebowanie od pierwszego dnia tej wersji forum, więc zasługuje na to, aby ją powitać, gdy już się pojawi.

2 polubienia

W opcjach follow-up, czy byłoby możliwe codzienne podsumowanie, a nie e-mail na odpowiedź, w przypadku bardzo aktywnego tematu prawie byśmy się przestraszyli :wink:

@Coralie wydaje się, że liczba znaków w kodzie jest ograniczona, zobacz ten temat jako przykład, strona tnie kod w archaiczny sposób.

Edit: oto link do zapomnianego tematu:

O tak, rzeczywiście, przekazuję to zespołom technicznym! Dziękujemy za opinię :facepunch:

Właśnie natknąłem się na duplikat (bez odpowiedzi w jednym z 2), chciałem go usunąć, ale wygląda na to, że nie możemy. Czy byłoby możliwe posiadanie koszyka, do którego trafiłyby nasze skreślenia? Znajdujące się tam tematy można następnie dwukrotnie sprawdzić przed opróżnieniem kosza.

Edit: Na razie zamiast tego zamykam temat i czynię go niewidocznym.

3 polubienia

zawsze można na początku zamknąć temat i zmienić go na "Niewidoczny"

2 polubienia

HaHa, to jest to, co właśnie edytowałem. :smile:

1 polubienie

Cze wszystkim

Na forum znajdziesz teraz możliwość wyszukiwania według tematu " rozwiązane " i " nierozwiązane " :slight_smile:

4 polubienia

Witam @Coralie

Mam wrażenie, że niektóre sekcje pozwalające na zdobywanie XP nie są aktywne
Przykładowe samouczki, ludzie śledzili i ewentualnie.

Powinno być gdzieś po prostu określone, że punkty XP zdobywa się od takiej a takiej daty, a nie od momentu rejestracji na forum, inaczej jest to niejednoznaczne
Zobacz liczbę poprawnych odpowiedzi

Pozdrowienia

Witam @Zozo_mp
Chodzi o to, że możesz gromadzić punkty tylko wtedy, gdy jesteś zarejestrowany, jest to dorozumiane, więc wspominanie o tym jest bezużyteczne. Jeśli chodzi o datę, cóż, koniecznie jest to ta wskazana, więc nie ma potrzeby jej określać.
Chyba, że chcesz, aby była to data zdobycia PD, którą zdobywasz tylko raz?

Cześć @Sylk

przykład na moim koncie = 2 poprawne odpowiedzi (podczas gdy nie mam dużo więcej)
Dlatego od tamtej pory mówię, że jest nowe forum (pewna data).
Dwie nowe poprawne odpowiedzi musiały zostać uzyskane od czasu utworzenia nowego forum.

PS: to do aktualizacji instrukcji obsługi Mini :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Tak, niektóre statystyki zaczynały się od 0 w tej wersji.
Myślę jednak, że istnieje sposób, aby je ponownie uznać (dodać nasze stare statystyki do nowych). @eliott_metra , @fchosson jeśli mnie słyszysz :innocent:

Pytanie pomocnicze: czy będzie to miało wpływ na łączną liczbę nabytych środków, czy też nie?

Statystyki nie biorą się znikąd :grin:

Widzę wszystko na dole strony "zdobyte wcześniej punkty"

Jeśli podążam za rozumowaniem, oznaczałoby to raczej, że gdy przechodzisz na wyższy poziom, wszystko resetuje się do zera, poza oczywiście sumą zdobytych wcześniej punktów.

Być może nie mieli szczegółów dotyczących punktów zdobytych przed zmianą oprogramowania lub nie mogli (lub nie chcieli) ich odzyskać.
Nic wielkiego! Kluczem jest znajomość zasad i to, że możesz je wskazać w Mini Tutorialu.

Do pluche

Nie, poprzednie punkty obejmowały Lynkoa od samego początku, nawet zanim zdobyliśmy tutaj 1 punkt. Dlatego od samego początku mieliśmy (stosunkowo) wysoki poziom PD.

Cze wszystkim
Celem nie było zmniejszenie liczby punktów podczas przechodzenia nowego forum, myślę, że niektóre punkty XP idą w górę źle, szukam z naszymi zespołami technicznymi!

1 polubienie

Witaj Coralie,
Czy możliwe jest, aby przycisk " Wstecz " był stale wyświetlany podczas przewijania pytań i odpowiedzi?. (Zobacz załączone zrzuty ekranu.
… Ciąg dalszy nastąpi, @+.
AR

1 polubienie

Witam @A_R , zauważono, przekazałem to zespołom technicznym :wink:

Witam;
@A_R kliknięcie w logo MyCad już załatwia sprawę...

Pozdrowienia.

1 polubienie

W rzeczywistości prawdziwy problem nie polega na tym, że informacja zwrotna nie zawsze jest widoczna, ponieważ , jak @Maclane mówi, logo Home spełnia swoje zadanie, ale raczej na tym, że pełni tę samą funkcję co to logo! Powinien wrócić do poprzedniej strony ze swoim adresem URL. Obecnie, jeśli kliknę return po przejściu przez kategorię (posortowaną stronę), a następnie wiadomość, odsyła mnie z powrotem na stronę główną zamiast na stronę kategorii. To nie ma sensu. :upside_down_face:
Lub musisz zmienić nazwę przycisku "wstecz" na "strona główna" :stuck_out_tongue:

Jeśli wybór to przekierowanie od kierownictwa, to tak, będzie on również musiał pozostać widoczny.

1 polubienie