Nowe forum CAD: przetestuj je i podziel się z nami swoją opinią!

Witam @Coralie
Tak, kiedy klikam na mój awatar z żółtą kropką w prawym górnym rogu, a następnie klikam na pozycję na liście (na przykład taki a taki reaguje na Twoją odpowiedź) otrzymuję ten błąd.

Na operze nie ma obaw.

1 polubienie

Wczoraj wieczorem rozmawiałem z DoubleL w wątku wyzwania, kiedy się zaczęło.

1 polubienie

Właśnie rozłączyłem się ze stroną, a po rozpoznaniu działa dobrze.

1 polubienie

Czy zdarzyło się to po raz pierwszy? Tak czy inaczej wróciłem do naszych zespołów!

Bah! z drugiej strony, dyskusja o Creo na forum Solidworks była ryzykowna.
P.S. Szukałem definicji " Confique "... cóż, nie mogłem nic znaleźć...

3 polubienia

Nie ma nic do roboty, ale po co tłumaczyć obraz?:

Zwłaszcza, że Lacasa wydaje mi się bardzo francuski, biorąc pod uwagę jego pierwszą pracę.
Myślę, że mając tylko kod na stanowisku, to jest to samo.
Tłumaczenie słowa bing jest czasami losowe...

1 polubienie

Tak, pierwszy raz. Moja intuicja podpowiada, że witryna uznała mnie za rozłączonego, gdy tak nie było. Jakby chciał mnie zwolnić, jak zwykle, kiedy pełniłem urząd, ale tym razem stawiłem zaciekły opór temu niedopuszczalnemu afrontowi.

1 polubienie

Związek z angielskimi słowami chyba... Bing robi to, co robi Akademia Francuska; Francuzizuj wszystko i wszystko.

2 polubienia

Witam
Nie wiem, czy jestem jedynym, który " zawraca sobie tym głowę" , ale czy byłoby możliwe posiadanie opcji takiej jak " oznacz wszystko jako przeczytane ", aby móc wybrać, co naprawdę chcesz przeczytać i móc pominąć resztę bez zawsze aktywnego wskaźnika nieprzeczytanego. (może się to również przydać w przypadku powrotu z wakacji, aby móc szybko przełączyć się na czytanie wszystkiego).

1 polubienie

@Cyril_f
Zacznijmy od tego, że nie jestem pewien, czy święta są dozwolone na tym forum! :crazy_face:
W przeciwnym razie kliknij na Nieprzeczytane, a następnie na VU, aby wyświetlić wszystkie nieprzeczytane wiadomości, jak pokazano:

1 polubienie

Przetestuję, ale nie bardzo niejawnie. Dodatkowo wydaje mi się, że co jakiś czas licznik nieprzeczytanych nie jest zwiększany, podczas gdy mam wiele nieprzeczytanych tematów
Edycja: Przykład właśnie teraz

1 polubienie

Witaj Drużynie,

Czy byłoby możliwe dodanie " przekreślenia " i " podkreślenia " na pasku narzędzi formatowania wiadomości?

Dziękuję.

1 polubienie

Nie wiem, ups! Przepraszam... I " kciuk w górę ", propozycja @Sylk , aby to podkreślić.

4 polubienia

Nie pchasz poprzeczki? Tak praktyczne, aby wykreślić głupotę, którą powiedzieliśmy w poście, ale która musi pozostać widoczna dla zrozumienia wątku.

3 polubienia

@sylk, @Maclane nigdy nie mów bzdur! :laughing:

3 polubienia

Bez przekreślonego narzędzia nikt nie może narysować linii pod przeszłością :pensive:

1 polubienie

Cze wszystkim

Złożyłem prośbę do naszych zespołów technicznych :slight_smile:
Miłego dnia
Coralie

4 polubienia

@Sylk , okej, chcę pójść :+1: o wiele dalej, tym razem " szalony ", ale pamiętajcie, że @sbadenis jest całkowicie słuszne: "@Maclane nigdy nie mów bzdur!" (w przeciwnym razie może to zaszkodzić jego egocentryzmowi... :-1:)
:innocent:

4 polubienia

Widzisz, za pomocą narzędzia do przekreślania mogłeś skreślić słowo nigdy :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 polubienia