Z przyjemnością informujemy o uruchomieniu e-sklepu Visiativ!
Znajdź wszystkie swoje rozwiązania CAD online (SOLIDWORKS, CATIA, 3DEXPERIENCE, myCADservices...), stacje robocze HP, materiały eksploatacyjne do druku 3D MarkForged i rozwiązania w zakresie cyberbezpieczeństwa...! Teraz możesz zamawiać swoje produkty bezpośrednio w sklepie internetowym!
Złóż zamówienie, a my zajmiemy się resztą! Odkryj go teraz i podziel się z nami swoją opinią: https://shop.visiativ.com/
Kiedy widzę stację roboczą w ofercie, nie sprawia, że śni się
nic na płycie głównej
Dysk twardy SSD o pojemności 500 GB Dzięki 500 giga nie musisz wkładać niczego innego niż oprogramowanie.
Nic o ilości i typie złącza
Marka nieznana
Zoptymalizowany procesor (nie wiem, co to znaczy w porównaniu z dwoma liderami rynku procesorów.
Jeśli chodzi o to, jak wybrać swoje SW to suk
Zastanawiam się, kto kupiłby coś tak drogiego w sklepie internetowym
@Coralie gdybyś zrobił natychmiastowy QWIZZ, byłbyś bardzo zaskoczony!
Najzabawniejsze byłoby skontaktowanie się ze sprzedawcą w qwizz, ponieważ za każdym razem nic tam nie dostają.
Kiedy robię " moje produkty ", nie odpowiadają one temu, co kupiłem itp.
Krótko mówiąc, może to być świetny temat do rozmowy na forum!
Na przykład deklaruje się, że mam wersję premium, podczas gdy tak nie jest!
Jeśli więc e-sklep to sposób na poznanie nowego klienta, ale pod warunkiem, że masz dobrą pozycję w rankingu Doświadczenie z gogolem " Lub+ kup+Solidworks "
Witaj @Zozo_mp , Dziękujemy za Twoją opinię! Nasz sklep internetowy właśnie trafił do sieci i oczywiście można go ulepszyć dzięki Twoim rekomendacjom: kto lepiej niż użytkownicy podzieli się z nami swoją opinią? W każdym razie Wasze uwagi zostały wzięte pod uwagę i pracujemy nad tym tematem Coralie
Cześć Coralie. W pewnym sensie się z Zozo_mp zgadzam. Opis ośrodka w wersji premium (przykład, na który patrzyłem) nie jest technicznie szczegółowy i nieciekawy dla pasjonatów społeczności SW, którymi jesteśmy. Co więcej, jeśli chodzi o koszty, obawiam się, że nie jest on konkurencyjny w stosunku do Della.
Stacje premium są a priori produkowane przez firmę FRA-SYS. Jest asemblerem i optymalizatorem. Nie precyzują nic o procesorach, ponieważ podkręcają się i przechładzają.
Specyfikacja FRA-SYS jest również dość rozmyta, a ponieważ jest to asembler, wkładają do maszyny trochę tego, co chcesz. Domyślam się, że proponowana stacja to Ultra firmy Frasys dostosowana do projektu z solidworks (wybór karty graficznej, RAM, SSD... przez Visiativ)
Dziękujemy za interesujące opinie na temat ośrodka Premium Mogę potwierdzić, że jest to stacja dostosowana do optymalnego wykorzystania oprogramowania. Prowadzone są prawdziwe prace badawczo-rozwojowe, aby zaoferować naszym klientom jeszcze większą wydajność, której wymagają od nas każdego dnia. Jeśli chodzi o koszt stacji, to absolutnie nie jest on przeszkodą w porównaniu z korzyściami, jakie ze sobą niesie. Moglibyśmy omówić to bardziej szczegółowo, jeśli chcesz.
Witam Właśnie przeczytałem inne komentarze i radzę, abyś szczegółowo opisał cechy i podkreślił swoje partnerstwo z monterem oraz zalety jego technologii i wyborów montażowych.