Nowe forum: dostępne w języku polskim i niderlandzkim 💬

Cze wszystkim

Miło nam poinformować, że forum jest już dostępne w języku polskim i niderlandzkim :partying_face:
Możesz teraz przetłumaczyć swoje pytania i odpowiedzi na 5 języków, otwierając społeczność na nowych użytkowników CAD!

Skorzystaj z wiedzy wielu projektantów, aby poznać więcej technik projektowania!
Witamy nowych użytkowników :wave: :wave:

5 polubień

Witaj Coralie,
Przegrałem z moim zakładem, ale wciąż jest miejsce na hiszpański, :stuck_out_tongue_winking_eye:
@+.
AR.

2 polubienia

Może następny? :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Witam;
Czy mamy prawo do dodatkowej ikony również " Dymek "?

Nie mogłem znaleźć instrukcji na ten temat... nawiasem mówiąc, nie mogłem w ogóle znaleźć powiadomienia o zestawie funkcji forum...

1 polubienie

Witam @Maclane
Nie jest to nowa funkcja dedykowana forum, sam wklejam swoje emotikony w tytule, nie jest dostępna z forum...
Na potrzeby dokumentu forum stworzymy go wkrótce, gdy wszystkie nowe funkcje będą już dostępne :slight_smile:

2 polubienia

Ale się cieszę że zostało to uruchomione!

2 polubienia

:sweat_smile:… Jestem rozczarowany... Czy to oznacza, że prezenty nie są prezentami? :laughing: :laughing:
image

2 polubienia

Pytanie tylko, dlaczego gdy jest kod (vba) lub link, tłumacz tłumaczy z angielskiego, podczas gdy wiadomość (bez linku) jest po francusku:
Przykład:

Oryginalny temat ujęcia:

Lub zobacz wiadomość @coin37coin w tym temacie i przetłumaczoną inaczej z angielskiego na francuski!
" Piękny dar wiary mojej" staje się → " Piękny dar też!" ???

2 polubienia

… To prawda, że jest to uciążliwe, zwłaszcza podczas pracy nad naszymi " okrętami podwodnymi " (sub i end sub) w VBA ... :sweat_smile:

3 polubienia

Witam

Rzeczywiście, zauważyliśmy ten błąd i pracujemy nad nim!
Poinformuję Cię, gdy tylko problem zostanie rozwiązany!

1 polubienie

@sbadenis , nie spodziewałem się, że to nadejdzie... Tłumaczenie z francuskiego na francuski :rofl:

2 polubienia

Tak, ja też tego nie @coin37coin , nasz tłumacz nie tylko tłumaczy, ale także humoru! :rofl:
Ale to dziwnie tłumaczy coin37coin!

1 polubienie

W rzeczywistości wydaje się, że @coin37coin nie pisze po francusku:
image
Nie wiem, co to jest " SM " jako język.

Na czym opiera się system do wykrywania języka? Adres IP?

1 polubienie

Wykrywa język (angielski w linku lub kodzie vba) dla tej wiadomości jest bardziej tajemniczy, ale mam pomysł na sm, @coin37coin, czy napisałeś swoją wiadomość z rękami skutymi kajdankami? :rofl: :rofl: :rofl:
Opiekane przez automatycznego tłumacza!

1 polubienie