Witam Panowie,
Czy wiesz, jak narysować łuk rozety koniczyny?
Z niecierpliwością czekam na twoje pliki jpg i nic więcej
Miłego dnia
Powitanie.
Witam Panowie,
Czy wiesz, jak narysować łuk rozety koniczyny?
Z niecierpliwością czekam na twoje pliki jpg i nic więcej
Miłego dnia
Powitanie.
Witam
Czy możesz to rozwinąć?
@David
Jeśli tak jak w przypadku innych pytań tego samego rodzaju, możesz wpisać swoje zapytanie bezpośrednio w google!
Witam
Wybacz moją ciekawość, ale było kilka pytań, które zamieściłeś w krótkim czasie na temat nietypowych kształtów (tyle, co podłużnica schodów, którą mogłem zrozumieć, ale czy ktoś już używał kulistego śmigła??) i na które czasami odpowiadasz sam!! Proszenie tylko o pliki jpeg nie przynosi zresztą niczego użytecznego.
Jaki jest cel tego wszystkiego?
Cóż, w pewnym sensie zgadzam się z Benoit...
Nie są to pytania techniczne, ale raczej proste badania.
Potwierdza to fakt, że w pytaniu jest napisane "pliki jpg i nic więcej".
Jak mówi Benoît, to nie jest Google, a my jesteśmy po to, aby pomagać ludziom, a nie po to, aby znaleźć im obrazy w sieci...
EDIT: Wyszukiwanie w Google i najwyraźniej jesteś sprzedawcą Spaceclaim. Czyli próbujesz, jak przypuszczam, porównać SW do Spaceclaim, żeby to wysunąć?
Jest to zgodne z prawem, ale nie jest to właściwe miejsce.
Dla tych, którzy nie rozumieją, sprawdź to http://www.youtube.com/user/MrSkorzewski na dole strony!!!
Oczywiście niektóre pytania są prawdziwe (i talerz), reszta wygląda na demonstracyjne wsparcie ze strony SpaceClaim !!!
W końcu możesz mu pomóc, oferuje 10 € w MP tym, którzy chcą nakręcić dla niego film!!
Daj spokój.
Biorąc pod uwagę jego własną odpowiedź, czuję, że mam pytanie do mistrza!!
Jestem, jestem... Ale odpowiedź jest prosta!! (Dlaczego go nie znalazłeś???)
Zanim zadasz pytanie, musisz trochę spojrzeć na jej stronę.
To forum nie służy do podawania rozwiązań na tacy.
To wspólnota wzajemnej pomocy!
Zadawanie prostych pytań, bez szukania, a następnie stawianie się 5 minut później w najlepszej odpowiedzi, nie uważam jej za zbyt poprawną....
Cóż, przynajmniej wiadomość dotarła.
Miłego dnia.
Edit: Z tego co rozumiem, jesteś introducerem biznesowym? A może sprzedawca oprogramowania?
Sam nie chciałem udzielać tych informacji, ale ponieważ widzę, że nastroje rozgrzewają się w złych kierunkach, oto odpowiedź, którą otrzymałem na moje pytanie:
"Możesz wysłać mi plik Step na mój adres e-mail, abym mógł wykonać pomiary, chyba że znajdę swoją trasę w 2D. Jak wiecie jestem tynkarzem-malarzem i chciałbym stworzyć dzieło, to wszystko."
Możemy nie zgadzać się co do formy, ale intencja nie jest taka zła
Rzemieślnik malarz tynkarz, ok, nie martw się.
Ale nie tylko.
Informacje na jego Youtube podają:
"Dostawca biznesowy CatalCAD, przeszkolony w zakresie oprogramowania CAD do obróbki blach i kotłów SpaceClaim SMO Plus 2012."
wtedy
"Cześć! Jeśli jesteś zainteresowany naszym oprogramowaniem SpaceClaim SMO Plus, skontaktuj się ze mną pod adresem david.skorzewskicao@orange.fr".
Nie jesteśmy tu po to, aby się kłócić, a temat wydaje się zamknięty, możesz być tynkarzem lub dostawcą usług biznesowych, problemu nie ma.
Nie przychodzisz na forum CAD (ani nic w tym stylu), aby prosić o "jpeg i nic więcej".
Miałem też posłów i myślę, że Benoit też.
Dobra czy zła intencja, to jest sposób, który jest raczej... Niezgrabny.
Rozmawiam z Davidem, po prostu muszę mieć jasność co do dobrych praktyk Lynkoa. Na pewno trochę niezdarnie, ale porozmawiam o tym z nim.
Miłego dnia wszystkim :-)
dla posłów mnie też ;-)
@+ ;-)