Ogive w rozetach koniczyny

Witam Panowie,

Czy wiesz, jak narysować łuk rozety koniczyny?

Z niecierpliwością czekam na twoje pliki jpg i nic więcej

Miłego dnia

Powitanie.

Witam

Czy możesz to rozwinąć?

2 polubienia

Witam

Przykład znajduje się w załączeniu.

ogive.jpg
1 polubienie

@David

Jeśli tak jak w przypadku innych pytań tego samego rodzaju, możesz wpisać swoje zapytanie bezpośrednio w google!

7 polubień

Witam

Wybacz moją ciekawość, ale było kilka pytań, które zamieściłeś w krótkim czasie na temat nietypowych kształtów (tyle, co podłużnica schodów, którą mogłem zrozumieć, ale czy ktoś już używał kulistego śmigła??) i na które czasami odpowiadasz sam!! Proszenie tylko o pliki jpeg nie przynosi zresztą niczego użytecznego.

Jaki jest cel tego wszystkiego?

5 polubień

Cóż, w pewnym sensie zgadzam się z Benoit...

Nie są to pytania techniczne, ale raczej proste badania.

Potwierdza to fakt, że w pytaniu jest napisane "pliki jpg i nic więcej".

Jak mówi Benoît, to nie jest Google, a my jesteśmy po to, aby pomagać ludziom, a nie po to, aby znaleźć im obrazy w sieci...

EDIT: Wyszukiwanie w Google i najwyraźniej jesteś sprzedawcą Spaceclaim. Czyli próbujesz, jak przypuszczam, porównać SW do Spaceclaim, żeby to wysunąć?

Jest to zgodne z prawem, ale nie jest to właściwe miejsce.

6 polubień

Dla tych, którzy nie rozumieją, sprawdź to http://www.youtube.com/user/MrSkorzewski na dole strony!!!

Oczywiście niektóre pytania są prawdziwe (i talerz), reszta wygląda na demonstracyjne wsparcie ze strony SpaceClaim !!!

W końcu możesz mu pomóc, oferuje 10 € w MP tym, którzy chcą nakręcić dla niego film!!

Daj spokój.

7 polubień

OTO PROSTE ROZWIĄZANIE;

Pozdrawiam

ogives_geminees-rosaces_de_trefles.jpg

Biorąc pod uwagę jego własną odpowiedź, czuję, że mam pytanie do mistrza!!

Jestem, jestem... Ale odpowiedź jest prosta!! (Dlaczego go nie znalazłeś???)

4 polubienia

Zanim zadasz pytanie, musisz trochę spojrzeć na jej stronę.

To forum nie służy do podawania rozwiązań na tacy.

To wspólnota wzajemnej pomocy!

Zadawanie prostych pytań, bez szukania, a następnie stawianie się 5 minut później w najlepszej odpowiedzi, nie uważam jej za zbyt poprawną....

Cóż, przynajmniej wiadomość dotarła.

Miłego dnia.

Edit: Z tego co rozumiem, jesteś introducerem biznesowym? A może sprzedawca oprogramowania?

5 polubień

Sam nie chciałem udzielać tych informacji, ale ponieważ widzę, że nastroje rozgrzewają się w złych kierunkach, oto odpowiedź, którą otrzymałem na moje pytanie:

"Możesz wysłać mi plik Step na mój adres e-mail, abym mógł wykonać pomiary, chyba że znajdę swoją trasę w 2D. Jak wiecie jestem tynkarzem-malarzem i chciałbym stworzyć dzieło, to wszystko."

Możemy nie zgadzać się co do formy, ale intencja nie jest taka zła

2 polubienia

Rzemieślnik malarz tynkarz, ok, nie martw się.

Ale nie tylko.

Informacje na jego Youtube podają:

"Dostawca biznesowy CatalCAD, przeszkolony w zakresie oprogramowania CAD do obróbki blach i kotłów SpaceClaim SMO Plus 2012."

wtedy

"Cześć! Jeśli jesteś zainteresowany naszym oprogramowaniem SpaceClaim SMO Plus, skontaktuj się ze mną pod adresem david.skorzewskicao@orange.fr".

Nie jesteśmy tu po to, aby się kłócić, a temat wydaje się zamknięty, możesz być tynkarzem lub dostawcą usług biznesowych, problemu nie ma.

Nie przychodzisz na forum CAD (ani nic w tym stylu), aby prosić o "jpeg i nic więcej".

Miałem też posłów i myślę, że Benoit też.

Dobra czy zła intencja, to jest sposób, który jest raczej... Niezgrabny.

4 polubienia

Rozmawiam z Davidem, po prostu muszę mieć jasność co do dobrych praktyk Lynkoa. Na pewno trochę niezdarnie, ale porozmawiam o tym z nim.

Miłego dnia wszystkim :-)

1 polubienie

dla posłów mnie też ;-)

@+ ;-)

1 polubienie