W spektaklach: Pierwsze wycięcie po lewej stronie = wyłączone. Drugie wcięcie po lewej stronie = maksimum Ostatnie nacięcie po prawej stronie = minimum
Musisz widzieć logikę tych suwaków jako "maksymalną wydajność po prawej stronie".
Ale w przypadku aspektów dzieje się to na karcie Jakość obrazu we właściwościach dokumentu. W którym minimalna liczba fasetek to pierwsze wycięcie po lewej stronie, a maksymalna po prawej (czerwony obszar).
Pozwalam sobie powiedzieć coś głupiego, jeśli na to pozwolisz.
Dla mnie nie ma korelacji między cienkością ekranu a plikiem wyjściowym Printer3D! Rzeczywiście, twój . SLDPRT zostanie przekształcony w STL lub STEP, a nawet ponownie przekształcony przez oprogramowanie drukarki.
To bardziej po stronie pliku drukarki, na który powinieneś zwrócić uwagę.
Ponadto zależy to od techniki druku z bardzo dużymi przerwami w spiekaniu proszkowym i wytłaczaniu drutu. Wszystko zależy od rzeczywistej maszyny i obróbki wstępnej przed drukowaniem.
Dziękuję wam obojgu. Wydawało mi się, że jakość obrazu znalazła odzwierciedlenie w fasetach widocznych na wydruku. Ale jak to widziałem kilka lat temu. Na eksport, nie martw się, drukiem 3D zajmuję się od dłuższego czasu.