Gdzie mogę wyłączyć okno podsumowania?

Witam

Mam okno podsumowania, które ciągle się otwiera.

Jeśli zgubię łącze i wskaż je ponownie podczas otwierania pliku zespołu lub rysunku, zostanie otwarte to okno.

Mój kolega nie ma tego okna, które się pojawia, więc porównaliśmy ustawienia oprogramowania, ale nie mogliśmy znaleźć odpowiedniego ustawienia .

Tak jak w tytule: Gdzie wyłączyć okno podsumowania?

Dziękuję

capture_3.jpg

Witam @ateteau 

Czy jest to zgodne z Twoją prośbą?

https://help.solidworks.com/2015/french/WhatsNew/c_open_summary_report.htm

Pozdrowienia

Witaj Zozo_mp,

Dziękuję za odpowiedź, ale jestem na solidworks 2022, przepraszam za niedopatrzenie.

Właśnie spojrzałem na rozwiązanie, które mi zaproponowałeś.

Ocena wydajnościOcena wydajności (dawniej AssemblyXpert) analizuje wydajność zespołów i sugeruje możliwe działania w celu jej poprawy

Właśnie kopałem z tej strony, ale nic nie mogłem znaleźć.

1 polubienie

Dobry wieczór

Przewodnik jest mi dostarczany przez moją pomoc online i jestem w 2021 roku, ale SW aktualizuje pomoc online tylko wtedy, gdy nastąpi zmiana. Oznacza to, że w przypadku niektórych starych funkcji pomoc wskazuje rok 2015, datę jej utworzenia i niezmienioną od tego czasu.

Zabawne, nie!

Pozdrowienia

Tak więc pierwsza część nie ma okna podsumowania, które podlinkowałem, a druga część nie odpowiada temu samemu podsumowaniu

Dziękuję za propozycję, ale mam wrażenie, że nie pasuje.

Witam, więc zrozumiałem, co się stało.

Musiałem, nieumyślnie, w momencie, gdy wiadomość z pytaniem czy chcę zobaczyć podsumowanie , kliknięcie w już nie wyświetla komunikatu, a następnie klikam w wyświetl raport. Tak więc za każdym razem otwierałem zgromadzenie, na którym wskazywałem ścieżki. Otworzył dla mnie raport, nie pytając mnie o zdanie , ponieważ powiedziałem mu , żeby więcej nie pokazywał mi tej wiadomości. Musiałem więc ponownie aktywować żądanie w wiadomości Zignorowane, aby następnie odznaczyć zignorować wiadomość i tym razem kliknąć ignorowane. Problem rozwiązany.

Dziękuję Zozo_mp.

1 polubienie