Cześć, próbuję się dowiedzieć, czy można zmodyfikować jakąś formę stemplowania, a więc jest parametryczna.
Kiedy wstawiam kształt na mojej blachowej części, nie mogę zmienić jego wymiarów. Aby obejść problem, stworzyłem kilka konfiguracji mojego kształtu w różnych rozmiarach, ale jest to bardzo ograniczone.
Cześć; Ważne jest, aby rozróżnić wymiary narzędzia kształtu (często tylko do odczytu) od wymiarów powstałego kształtu... To może tłumaczyć, dlaczego Twoje zmiany nie są brane pod uwagę, zwracając uwagę na zewnętrzne źródła.
Może nie zrozumiałem pytania, ale nie mam problemu ze zmianą wymiarów wytłoczonego kształtu względem części. Włącznie z użyciem równań. Zwróć uwagę, że na moim komputerze plik narzędzia znajduje się w folderze dostępnym przez read/write... Czy to jest źródło problemu?
@m_blt Właśnie obejrzałem twój film PROBLEM z aktualizacją nie leży w samym narzędziu, lecz w tym, gdy jest ono używane w pomieszczeniu. TAM miałem problem z aktualizacją
=> Jeśli zaznaczone: Część biblioteczna to " Master " i zmiany wprowadzone w niej nie będą miały wpływu (External Reference Tool => Part). => I/lub plik narzędzi (*. SLDFTP) jest tylko do odczytu, więc nie można zmieniać wartości...