Przeniosłem swoją licencję na komputer w moim warsztacie
następnie dezaktywowałem licencję w warsztacie
Po powrocie do domu ponowna aktywacja kończy się niepowodzeniem na stałe, pojawia się komunikat informujący o liczbie aktywacji
jest przestarzały
Nie rozumiem
Czy jest to możliwe?
Co robić
Posiadam wersję 11 oprogramowania SolidWorks
Pozdrawiam serdecznie
Larghetto
Dobry wieczór @Lhargetto
Musisz dezaktywować przed ponowną aktywacją, a nie na odwrót.
Ponieważ system praw jest stosunkowo złożony, lepiej byłoby skontaktować się ze sprzedawcą, ponieważ tylko on ma dostęp do baz praw za pośrednictwem swojego kontaktu w Dassault. Zazwyczaj nie ma ograniczeń co do liczby aktywacji i dezaktywacji: po przełączeniu z komputera stacjonarnego na telefon komórkowy i odwrotnie.
Zauważ, że wersja 2011 zaczyna się aktualizować, powinieneś również zobaczyć, jaki masz system operacyjny, ponieważ istnieją wersje, które stają się niekompatybilne lub ujawniają błędy, ponieważ te stare wersje oczywiście nie są utrzymywane i zawierają błędy, z systemem operacyjnym równym lub wyższym niż Windows 7 i W 8.1.
Pozdrowienia
PS: osobiście uważam, że ten system aktywacji i dezaktywacji jest archaiczny, a ponadto nie jest zbyt niezawodny, ponieważ uważaj, jeśli nie masz niezawodnego połączenia internetowego, jeśli jesteś w trybie nomadycznym. Wystarczyłoby, aby ich system sprawdził, czy licencja nie jest aktywowana na dwóch stacjach roboczych jednocześnie, ponieważ przy każdym uruchomieniu sprawdza numer licencji. Ponadto, jeśli przez rozproszenie uwagi zapomnisz wyłączyć telefon stacjonarny i SW, aby zaoferować wycieczkę do Phartenon i jesteś brązowy (lub czekoladowy w zależności od gustu), gdy próbujesz połączyć się z telefonem komórkowym. Wcześniej był bardziej elastyczny.
Upijają nas tym archaicznym systemem, że za bardzo chcą wszystko kontrolować, blokują tryb agile (w dzisiejszym sosie mobilności. To tryb agile z glinianą stopą ;-) ).
1 polubienie
Dziękuję za odpowiedź
Problem został rozwiązany, myślałem, że przeniosłem
Tak się jednak nie stało
Jeszcze raz dziękuję