Wygląda na to, że masz problem z linkiem do pliku z odnośnikiem zewnętrznym (czerwony krzyżyk w 1. wierszu).
Jestem na SW2019.
Załadowałem twój plik, a kiedy się otwiera, mnie: "Otwórz dokumenty zewnętrzne, do których istnieją odwołania".
Wybrałem więc opcję "Nie otwieraj żadnego dokumentu, do którego się odwołujesz" i działa idealnie.
Na końcu wiersza znajduje się tylko "?" "linia podziału G... ", ponieważ nie mam dostępu do twojego zewnętrznego odnośnika. Ale wszystkie działają.
W przeciwnym razie możesz spróbować przerwać odwołania zewnętrzne przed zapisaniem. Problem z tą metodą polega na tym, że tracisz wszystkie linki z częścią początkową. Więc jeśli go zmienisz, zmiany nie będą następować w tym pliku.
Mam nadzieję, że wyraziłem się wystarczająco jasno...
Okno, które mi pokazujesz, to to, które przerywa linki z odnośnikami zewnętrznymi. Bądź ostrożny, jeśli klikniesz "zniszcz wszystko", stracisz wszystkie linki do elementu, który posłużył jako model. Jeśli więc później zmodyfikujesz swój model, nie zobaczysz go w tym pokoju.
Wypróbowałem wszystkie 3 opcje, wszystkie działają... Twój pokój bardzo dobrze się otwiera w moim domu.
Nie będąc w stanie odtworzyć wady, nie będę zbytnio pomocny.
Ze swojej strony mam tę samą wiadomość, co @a.eriaud na otwarciu . Rzeczywiście, otwiera się, ale gdy chcę go edytować, informuje mnie, że baza danych nie została znaleziona:
Czy byłby Pan/Pani mógł/mogłaby/a zamieścić wspomnianą bazę danych?
a jeśli przeglądam kopię zrobioną na biurku, idzie lepiej w tym sensie, że kiedy ją otwieram, prosi mnie o poszukanie części, jeśli każę jej spojrzeć i znajdę, idzie źle,