Pakiet języka francuskiego dla Solidworks 2010

Witam

Jestem w trakcie tworzenia pakietu Solidworks 2010 w celu wdrożenia go na stacjach roboczych CAD. Szukam więc pliku french.msi, aby zintegrować język francuski z moją instalacją.

Dziękuję.

Witam

Na stronie internetowej SolidWorks najstarszą dostępną wersją jest 2012.

Mam pakiet na 2011 rok, ale nie na 2010 rok! Zaczyna wyglądać staro!

Może ktoś ma jeszcze DVD? Jeśli nie, mogę spróbować dostać je w swoje ręce.

Witam

Mam płytę CD z Solidworks 2010, ale niestety nie ma na niej "french.msi".

Mam kilka samouczków dotyczących wdrażania wiersza poleceń Solidworks i odnoszą się one do tego pliku, którego nie mogę nigdzie znaleźć.

W każdym razie dziękuję.

Logicznie rzecz biorąc, plik powinien znajdować się na płycie DVD. Najprostszym sposobem na jego znalezienie jest być może wykonanie klasycznej instalacji.

Lub przeglądaj pliki w folderze "lang\french" za pomocą 7zip, na przykład, ale może to szybko stać się skomplikowane.

Muszę mieć płytę z 2010 roku w kącie. Patrzę na to jak wracam do domu ;)

Tak, logicznie rzecz biorąc, powinien tam być, ale nie ma sposobu, aby go znaleźć.

W katalogu lang\french mam tylko pliki pomocy *.chm i 2 biblioteki DLL (w sumie 5 plików). Nie ma "french.msi".

Ok, dziękuję Bart.

W przeciwnym razie umieszczę Ci link do jednego z samouczków, z których korzystam:
http://help.solidworks.com/2014/English/Installation/install_guide/c_installing_from_admin_image_command_line.htm?id=ad23fa92cd234449b3b034490aaaba23#Pg0

Wersja z 2010 roku nie była na dyskietce? :)

A otwierając biblioteki DLL za pomocą 7zip?

W bibliotekach DLL znajdują się tylko pliki, bez pliku wykonywalnego.

Spojrzałem na DVD z 2010 roku, nie mogłem znaleźć French.msi.

Z drugiej strony w 2014 roku jest tam, dziwne

Tak, właśnie sprawdziłem na płytach CD z 2011 i  2012 roku.

Jest tam na 2, ale oczywiście nie można go używać w wersji 2010.

Tak więc w wersji z 2010 roku nie ma french.msi.

Mogę powiedzieć, że coś jest zabronione, ale czy próbowałeś pobrać "nielegalnie" SolidWorks 2010? Następnie możesz odzyskać ten słynny brakujący plik .msi!

Miałem Axemble pod telefonem.

Z wersją 2010 nie ma french.msi. Tylko *.CAB.
I wyobrażam sobie, że jeśli nie ma go w oficjalnej wersji, to tym bardziej w wersji "pirackiej".

Będę musiał poradzić sobie inaczej, aby wdrożyć naszą wersję Solidworks.

Do końca tygodnia będę testować i będę na bieżąco informować o postępach dla zainteresowanych.

W każdym razie dziękuję wszystkim za poświęcenie czasu na udzielenie mi odpowiedzi.