Widziane dla opcji eksportu eDrawing.
Z drugiej strony w onedrive nie przeszkadza to w kopiowaniu pliku pod inną nazwą, przynajmniej tak mi się wydaje...
To na pewno.
Ale ponieważ plik jest w formacie edrawing, poza przeglądaniem, nie ma możliwości jego edycji w oprogramowaniu.
Dziękuję wszystkim za pomoc...
Życzę miłego dnia
JeanArtemis
Witam @jeanartemis
Najlepsza odpowiedź powinna trafić do 1. kto jej udziela (tylko kwestia zasad, nie mam nic przeciwko tobie @remrem
)
Aby uzupełnić odpowiedzi moich kolegów z klasy, eDrawing oferuje możliwość eksportu w formacie html, co ma tę zaletę, że można go przeglądać w 3D w dowolnej przeglądarce.
Pozdrowienia
Dobry wieczór
Tak, masz rację, ale nie bardzo wiedziałem co robić, nie bardzo znam zwyczaje forum, przepraszam.
A więc właściwie powinienem był przypisać najlepszą odpowiedź Maclane'owi?
Jak mogę to nadrobić?
Przepraszam jeszcze raz...
Witam, nie ma czego żałować, nie martw się.
Wolałbym @sbadenis powiedzieć, ale technicznie rzecz biorąc, to od CIEBIE zależy, czy zobaczysz odpowiedź, która najbardziej Ci pomogła i oznaczysz ją jako taką
, może to być doskonale jedna z @remrem odpowiedzi, ale powiedzmy, że ta, którą sprawdziłeś, nie jest moim zdaniem najbardziej przydatną z jego odpowiedzi.
Nie jest to tak bardzo kwestia przyzwyczajenia, ani nawet plakatu w końcu, podstawową ideą jest to, że sąsiad, który konsultuje się z tym tematem w sprawie tego samego problemu, jest lepiej prowadzony do odpowiedzi, która go rozwiązała.
Wierzę, że klikając przycisk " najlepsza odpowiedź ", anulujesz status, a następnie będziesz mógł przypisać nową poprawną odpowiedź.