Rozpoczynam poszukiwania przenośnej stacji roboczej, która będzie działać poprawnie i będzie mogła z nią podróżować do klientów. Pracuję w SW2014.
Idealną konfiguracją byłby oczywiście procesor i7 w połączeniu z Quadro k3100M z małym dyskiem SDD o pojemności 120 GB...
Problem polega na tym, że ceny są bardzo wysokie jak na mój początek działalności i nie mogę sobie pozwolić na włożenie więcej niż 2000€
Krótko mówiąc, szukam dobrych ofert nawet jeśli oznacza to posiadanie niższych konfiguracji (np. Quadro k2000)
Czy masz jakieś rady, takie jak ładne strony lub inne?
Na razie go znalazłem: http://www.amazon.fr/Dell-Precision-Mobile-Workstation-M6800/dp/B00OCFCQRE/ref=sr_1_3?s=computers&ie=UTF8&qid=1424381646&sr=1-3&keywords=NVIDIA+Quadro
HP ELITEBOOK 8760W 17,3" INTEL QUAD-CORE I7 2820QM 2,3 GHz 8 GB RAM 1 TB PAMIĘCI MASOWEJ
NAJWYŻSZEJ KLASY DEDYKOWANA KARTA GRAFICZNA NVIDIA QUADRO 4000M 2GB!! WINDOWS 7 PRO (64-BITOWY)
TO JEST PIEKIELNA MASZYNA. PIĘKNIE WYKONANE. SPECYFIKACJA Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI. NIESAMOWITA WYDAJNOŚĆ. TEN LAPTOP ZOSTAŁ ZAPROJEKTOWANY JAKO "ZABÓJCA MACBOOKA", KTÓRY MÓWI WSZYSTKO.
OGROMNA 1 TB PAMIĘCI MASOWEJ (750 GB + 250 GB).. WYŚWIETLACZ HD 1600 x 900. ZAWIERA PAKIET MICROSOFT OFFICE.
Dobry wieczór, to rzeczywiście dobry stosunek konfiguracji do ceny. W końcu, jeśli istnieje bez ekranu dotykowego, aby zaoszczędzić na cenie i potencjalnych problemach, jest jeszcze lepiej!
Edycja: Strona jest naprawdę wiarygodna, testy poważne i więcej niż kompletne. Używałem go wiele razy. Jeśli przejdziesz na dół strony, masz testy porównawcze, które moim zdaniem są najlepszym sposobem, aby dowiedzieć się, czy komputer działa dobrze w tej dziedzinie, ponieważ testy są wykonywane w 3D
Re edit: Pozostań na stronie w wersji angielskiej, testy nie są kompletne w języku francuskim ...
Dell jest bardzo dobry, ale dla SW2014 8 GB jest lekki i radzę raczej dysk SSD 512GB bo 120 jesteś bardzo szybko ograniczony po zainstalowaniu systemu Windows l Office i oprogramowania.
Mam swój komputer z 512 dla systemu i zostało mi na nim tylko 120 GB po zainstalowaniu tylko moich programów.....
Dla Twojej informacji, tym, co zajmuje najwięcej miejsca na dysku, są skrzynki pocztowe. Preferuj więc pocztę internetową na stacji mobilnej.