Witam.
Mam zespół SOLIDWORKS, którego nie mogłem zapisać przez kilka dni w formacie PDF 3D (komputer pedałuje i zgłasza mi "błąd" 50/330 itp.), podczas gdy wcześniej wszystko działało dobrze i nadal działa dla innych plików, ponadto rysunku wyodrębnionego z tego zespołu nie można już zapisać jako PDF.
Czy możesz mi pomóc?
Dziękuję
Czy w zespole są jakieś części powierzchniowe?
4 polubienia
gt22
24 Lipiec 2014 08:22
3
@ Ebourgoin
jak mówi @ David be3 sprawdź, czy masz powierzchnię
ponownie otwórz swój zestaw w oprogramowaniu
i zobacz i sprawdź
Jeśli wszystko tam jest, jeśli nie brakuje części, wiązań, ref itp
@+................ Maska ... Czerwony
3 polubienia
pl
24 Lipiec 2014 08:27
4
Witam
Jednym z rozwiązań może być zapisanie zespołu jako części (Zapisz jako), a następnie utworzenie pliku PDF 3D tej części.
3 polubienia
Witam
Przekształcenie w pokój może być rzeczywiście dobrym rozwiązaniem.
Uważaj jednak, aby sprawdzić ukryte elementy, usunięte itp. co może zakłócać konwersję (oprócz tego, że komputer będzie grindował na nic).
Jeśli zbiór nie jest zbyt duży i nie jest poufny, istnieje możliwość zamieszczenia go tutaj, abyśmy mogli wypróbować go na własną rękę.
Powodzenia
2 polubienia
miwak
24 Lipiec 2014 08:55
6
Spróbuj zrobić to w ten sposób:
Mam nadzieję, że udało mi się ci pomóc
005.png
1 polubienie
bart
24 Lipiec 2014 09:08
7
Witam
Czy ostatnio zmieniłeś swoją konfigurację? A może po prostu zainstalowałeś nową drukarkę PDF lub czytnik PDF?
Jeśli tak, wróć do starej konfiguracji
1 polubienie
gt22
25 Lipiec 2014 15:59
8
Rozwiązanie, zobacz ten samouczek
http://www.lynkoa.com/tutos/3d/creation-de-dwg-dxf-partir-du-fichier-3d
@+"........ Czerwona czapka
1 polubienie
Kreator PDF?
Ostatnio ewoluował i to nie w dobry sposób (moim zdaniem ale hs)
Witam.
Mam części powierzchniowe, ale nie sądzę, żeby wada pochodziła stamtąd, ponieważ kilka dni temu wszystko było w porządku.
Udało mi się za pomocą metody Luycas P wyodrębnić plik PDF 3D, nieładny, ale przynajmniej akceptowalny do obejrzenia całości.
Nadal mam problem z przekształceniem rysunku mojego zestawu w plik PDF dwg lub 2D, ponieważ jest to ten sam problem.
dla Jose położyłem plik na wszelki wypadek.
Dziękuję Wam wszystkim
Eric
dossier.rar