Witam
Chciałbym utworzyć zadanie, które pozwoli mi wyodrębnić jeden lub więcej plików drw, otworzyć go, zapisać i zarchiwizować, ale nie widzę, jak to zrobić.
Ktoś ma rozwiązanie?
Dziękuję
Jimmy
Witam
Chciałbym utworzyć zadanie, które pozwoli mi wyodrębnić jeden lub więcej plików drw, otworzyć go, zapisać i zarchiwizować, ale nie widzę, jak to zrobić.
Ktoś ma rozwiązanie?
Dziękuję
Jimmy
Witam
że jest to cel operacji, publikacji lub aktualizacji pliku po modyfikacji 3D?
Jeśli dzieje się to podczas zmiany stanu, istnieje możliwość użycia funkcji Wyślij w dodatkach. W przeciwnym razie do publikacji elementów zdecydowanie polecam PDMtools
Witam
Generał Generalny,
Rzeczywiście służy do aktualizacji pliku po modyfikacji 3D.
Tak, używamy już Dispatch do kilku zadań.
Prąd przemienny Kobra
Mamy już zautomatyzowane zadania i obecne w menu kontekstowym, o ile to możliwe, wolałbym to robić w ten sam sposób, byłoby to znacznie prostsze dla wszystkich użytkowników.
Dziękuję
Potrzeba odwagi, aby powierzyć aktualizację planu 2D firmie Solidworks na ślepo.
Już u nas możesz mieć różnice między plikiem pdf wygenerowanym automatycznie przez wysyłkę, a plikiem 2D otwartym na stacji roboczej, która zaktualizowała plan.
froussel,
Nie mamy problemu z różnicą między plikami pdf generowanymi przez Dispatch a 2D, napotkaliśmy problem na samym początku, ale znaleźliśmy rozwiązanie, wydaje mi się, że poprzez modyfikację niektórych parametrów.
W przypadku odświeżania w wkładach mają być odświeżane tylko właściwości niestandardowe.