Utrata pliku w EPDM

Witam

Dziś rano użytkownik informuje mnie, że nie może już znaleźć pliku w skarbcu EPDM.

Chciałbym się dowiedzieć, czy możliwe jest uzyskanie historii działań na określonym folderze w repozytorium?

A chciałbym wiedzieć, czy można przywrócić plik? Czy jest kosz na śmieci?

Dziękuję.

Pozdrowienia.

Witam

O ile mi wiadomo, nie ma możliwości zobaczenia działań wykonywanych w pliku.

Rzeczywiście, w bagażniku znajduje się kosz na śmieci, ale po to, aby sprawdzić, czy został udostępniony przez administratora bagażnika wszystkim innym, czy też zobaczyć z nim. Jeśli był to plik lokalny usunięty przez użytkownika, zostanie utracony (lub w Koszu systemu Windows).

Przypadkiem jego plik nie zostałby zmieniony ani przeniesiony? W takim przypadku małe opróżnienie pamięci podręcznej rozwiąże problem (a następnie pobierze wersję)

1 polubienie

Witam, nie może już znaleźć pliku, ale może dostępna jest automatyczna kopia zapasowa oprogramowania, które przetworzyło plik!?

Na przykład sprawdź, czy jest to plik .sldprt, jeśli została wykonana automatyczna kopia zapasowa!

Pozdrowienia

Znalazłem, w folderze EPDM, o którym mowa, w którym znajdował się plik, zrobiłem właściwości tego pliku.
I byłem w zakładce "Usunięte artykuły"
I tam znalazłem usunięty plik, kto go usunął i w jakim dniu.

Dziękuję

Ok, tym lepiej, ale twoja odpowiedź nie jest najlepsza! bo po prostu tłumaczysz, co powiedziałeś, żeby zrobić @Cyril F. i co się dzieje. Więc najlepszą odpowiedzią byłby jego.

Pozdrowienia