Witam Nie mogę już używać BatchConverter do konwersji plików, które są w naszej sieci: Uruchamiam SW (2022), mogę otworzyć pliki, które są w sieci. Uruchamiam BatchConverter: Uruchamia nowy Sw...?? To już jest dziwne, jest już otwarte
Nie mam już dostępu do sieci za pośrednictwem oprogramowania i nie mam już dostępu do sieci za pomocą BatchConverter...??? Pomoc! Czy masz rozwiązanie na ten PB? Z góry dziękuję
Witam; Z której wersji narzędzi myCAD korzystasz? Spróbuj przeciągnąć i upuścić pliki, które mają zostać przekonwertowane bezpośrednio na BatchConverter. Zrób zrzut ekranu swoich ustawień.
Witam Wersja 1.2 Nie próbowałem konwertować za pomocą jednego pliku, ale do tej pory udało mi się upuścić plik csv, aby mieć listę wszystkich plików zawartych w zespole (części i rysunek), ale to już nie działa... Jakie ustawienia? Bardzo dziwne jest to, że nie mam już dostępu do SW i batchconverter, ale jednocześnie mam dostęp do sieci przez eksploratora
Właśnie przetestowałem: przeciągnij i upuść nie działa
??? Spodziewałem się numeru wersji, takiego jak MycadTools 2022 sp04... Czy używasz ścieżek względnych (S:/-style) czy bezwzględnych (//theServerName/ style) w celu uzyskania dostępu do serwera z Solidworks lub Batchconverter?
w celu regulacji; Potrzebowalibyśmy tych eksportowych/lokalizacyjnych:
Czy Twoja instalacja mycadtools jest niedawna? (instalacja jako administrator?) Co to jest komunikat o błędzie? Czy plik przeciągnij i upuść w Batchconverter jest widoczny w oknie?
Powinieneś ponownie zainstalować zestaw Mycad jako administrator. Dbając o poprawne odinstalowanie obecnej wersji: (Ręcznie usuń wszystkie pliki i katalogi "Visiativ"; Mycad; Narzędzia Mycad; Siekiera...) Wyczyść również swój rejestr ze wszystkich wpisów (Visiativ; Mycad; Narzędzia Mycad; Siekiera)