Czy możemy umieścić pieczęć "BPE" na obecnej wersji?

Za pomocą edytora możesz tworzyć właściwości planu, ale musisz je zapisać w odpowiednim miejscu, aby je załadować.

Musisz zajrzeć do opcji, a następnie do lokalizacji plików, plików właściwości niestandardowych i wypełnić odpowiednią lokalizację.

W przeciwnym razie istnieją warstwy, które również można zastosować.

Jednak te rozwiązania są właściwościami pliku, więc adnotacje będą obecne  na wszystkich arkuszach w instalatorze. Aby umieścić niezależne adnotacje na arkuszu, musielibyśmy użyć metody ac cobra 427.

Gdy właściwość jest tworzona przez edytor, zapisuje on plik w pliku .prtprp

Jednak ten typ pliku nie jest znany programowi Solidworks Electrical 2D.

Nie mogę więc korzystać z edytora właściwości.

W przypadku teł (kartridż) to jest miejsce, w którym umieszczam swoje atrybuty, które pozwalają mi odcisnąć swoje piętno. Są to jednak atrybuty, które muszę wypełnić ręcznie, gdy jestem w trybie rysowania. Wolałbym, aby te atrybuty działały automatycznie z rewizją.

Słuchaj, lepiej zrozumiesz, co mówią gry z kilku środowisk. Możesz go zmienić według własnego uznania w miarę rozwoju indeksu.

https://www.youtube.com/watch?v=nEMwRDsfKus

Nie mogę otworzyć twojego linku, mówi mi, że to piracki link. 

Możesz tam pojechać z pewnością, mój ekspert 3D jest super niezawodny

Sam nigdy nie miałem żadnych problemów

@+

Właśnie kliknąłem go ponownie i działa bez mówienia mi, że jest to zhakowany link. (Kto wie dlaczego...)

Rozumiem, co chcesz mi dać jako rozwiązanie. Rzeczywiście, zrobienie kilku wkładów i wymiana ich, gdy zmieniam satut w mojej wersji jest rozwiązaniem, ale jest cięższym niż ten, którego obecnie używam.

To, co robię, jest szybsze. Stworzyłem stempel we wszystkich wkładach, których używam. W tym znaczku znajduje się tekst i atrybuty. Zmiana wartości atrybutów w projekcie sprawia, że podążam za buforem. Jedynym minusem jest to, że trzeba to zrobić ręcznie (tak jak Twoje rozwiązanie). 

W każdym razie jesteś na dobrej drodze. Nie myślałem o tym.

2 polubienia