Za pomocą edytora możesz tworzyć właściwości planu, ale musisz je zapisać w odpowiednim miejscu, aby je załadować.
Musisz zajrzeć do opcji, a następnie do lokalizacji plików, plików właściwości niestandardowych i wypełnić odpowiednią lokalizację.
W przeciwnym razie istnieją warstwy, które również można zastosować.
Jednak te rozwiązania są właściwościami pliku, więc adnotacje będą obecne na wszystkich arkuszach w instalatorze. Aby umieścić niezależne adnotacje na arkuszu, musielibyśmy użyć metody ac cobra 427.
Gdy właściwość jest tworzona przez edytor, zapisuje on plik w pliku .prtprp
Jednak ten typ pliku nie jest znany programowi Solidworks Electrical 2D.
Nie mogę więc korzystać z edytora właściwości.
W przypadku teł (kartridż) to jest miejsce, w którym umieszczam swoje atrybuty, które pozwalają mi odcisnąć swoje piętno. Są to jednak atrybuty, które muszę wypełnić ręcznie, gdy jestem w trybie rysowania. Wolałbym, aby te atrybuty działały automatycznie z rewizją.
Właśnie kliknąłem go ponownie i działa bez mówienia mi, że jest to zhakowany link. (Kto wie dlaczego...)
Rozumiem, co chcesz mi dać jako rozwiązanie. Rzeczywiście, zrobienie kilku wkładów i wymiana ich, gdy zmieniam satut w mojej wersji jest rozwiązaniem, ale jest cięższym niż ten, którego obecnie używam.
To, co robię, jest szybsze. Stworzyłem stempel we wszystkich wkładach, których używam. W tym znaczku znajduje się tekst i atrybuty. Zmiana wartości atrybutów w projekcie sprawia, że podążam za buforem. Jedynym minusem jest to, że trzeba to zrobić ręcznie (tak jak Twoje rozwiązanie).
W każdym razie jesteś na dobrej drodze. Nie myślałem o tym.