Pracuję nad dość prostą częścią wielobryłową składającą się z elementu spawanego mechanicznie i 2 innych części wstawionych w moją część.
Kiedy modyfikuję plik natywny jednej z wstawionych części (DN 300 lub matowy w moim przykładzie), nie jest to odzwierciedlone w mojej części wielobryłowej.
Ogniwa nie są zerwane z ich oryginalnymi częściami
Czy masz sufiks ->? na częściach DN300 i matowych
Sufiks ->? oznacza, że odwołanie jest poza kontekstem. Funkcja nie została rozwiązana lub nie jest aktualna. Aby rozwiązać i zaktualizować funkcję, otwórz zestaw zawierający ścieżkę aktualizacji.
Linki nie są tak naprawdę zerwane, ponieważ mogę otworzyć pokój rodzica z pokoju dziecka. Zmontowałem utwór w kontekście, nagrałem, a następnie zamknąłem go, a następnie zrekonstruowałem... Ale zabawa moich dzieci nie aktualizuje się...
W moim przypadku jest to długość "kołnierza matowego", która powinna wynosić od 110mm do 120mm.
Ogniwa nie są zerwane z ich oryginalnymi częściami
Czy masz sufiks ->? na częściach DN300 i matowych
Sufiks ->? oznacza, że odwołanie jest poza kontekstem. Funkcja nie została rozwiązana lub nie jest aktualna. Aby rozwiązać i zaktualizować funkcję, otwórz zestaw zawierający ścieżkę aktualizacji.