Witam
Czy w MEP usuniętego ukrytego asm online możliwe jest, aby pokój pojawił się w trybie cieniowania?
Witam
Czy w MEP usuniętego ukrytego asm online możliwe jest, aby pokój pojawił się w trybie cieniowania?
Witaj @olivier.david
Czy możesz określić " ukryty online ASM usunięty ", ponieważ w MEP jest pięć stylów wyświetlania i pamiętaj, że w trybie cieniowania (wszystko jest nieprzezroczyste) możesz zobaczyć tylko zewnętrzne krawędzie modelu.
W każdym razie, jeśli wiersz ma status usunięty w szablonie, a priori nie ma szans, że pojawi się w MEP.
Coś mi umknęło w twojej prośbie, przepraszam!
Pozdrowienia
W tym samym widoku nie jest dla mnie możliwe, aby cały widok był ukryty w linii, a pokój w trybie zacienionym.
Z drugiej strony możesz zmienić czcionkę linii komponentu i grubość linii, aby na przykład bardziej rzucała się w oczy.
Witaj olivier.david,
Jeśli dobrze rozumiem, chcesz zrobić posła do PE z ukrytego asm online usuniętego tak, jest to możliwe i wiele innych. Możesz zrobić MEP z cieniowanym widokiem, tak, ale oprócz usuniętego ukrytego widoku linii. Można jednak nałożyć jeden widok na drugi, ale zrozumienie MEP nie przynosi żadnych korzyści.
Dlatego oferuję Ci ukryty widok MEP online i inny zacieniony widok, który miałby dla mnie więcej sensu.
Więc w końcu nie jest dla mnie możliwe, o co pytasz.
Postaraj się, aby Twój poseł do PE był jak najbardziej czytelny.
@+.
AR.
Witam;
Zawsze istnieje możliwość dodania " widoku z innej pozycji "
jako " nadruk " zacienionego widoku.
(z konfiguracji części lub zespołu).
Ale nie jestem przekonany co do czytelności wyniku...
Pozdrowienia.
Witam @tous
Rzeczywiście, możliwe jest przełączanie się ze stanami wyświetlania (jeśli dobrze zrozumiałem pytanie )
Witaj @olivier.david
Myślę , że @Lynkoa15 odpowiedzieć na twoją prośbę. Aby dodać szczegóły do jego odpowiedzi, musisz przejść przez stany wyświetlania swojego zespołu 3D:
1 - Dodajesz " Stan wyświetlania "
2 - Zmieniasz format wyświetlania swoich części na przewodowy lub cieniowany:
3- Na rysunku wybierasz stan wyświetlania w opcjach widoku
Radzę wykonać testy za pomocą zestawu z 2 podstawowymi częściami, takimi jak @Lynkoa15, aby zaoszczędzić czas, jeśli Twój zespół jest duży. Jeśli potrzebujesz wyjaśnień, nie wahaj się
++ Mikołaj