Część referencyjna RYSUNEK

Witaj społeczność LynkoaMyCADbyvisiativ,

Jestem na SW2019 i mam rysunek z kilkoma częściami .sldprt .
Pobieram właściwości części, aby wyświetlić informacje w moim kartridżu (oznaczenie, materiał itp.).
Z moich testów wynika, że kartusz wyświetla właściwości 1 części włożonej w arkusz.
Teraz chciałbym, aby moja tabelka rysunkowa wyświetlała właściwości innej części w moim arkuszu.

• Po pierwsze, czy wiesz, czy można wiedzieć, który "widok" lub "część" jest odniesieniem do mojego wkładu?
  • Jeśli tak, to czy możliwa jest zmiana linku do kartridżu/widoku na inny widok? Próbowałem przeciągnąć widok w drzewie budowy, aby umieścić go na najwyższym poziomie pod planem tła, ale to nie działa...
    Jedynym rozwiązaniem, jakie znalazłem, jest usunięcie wszystkich widoków i umieszczenie części "referencyjnej" z powrotem w 1. widoku planu... Cóż, teraz, kiedy już wiem, przewiduję... Ale w przypadku istniejących planów z dużą liczbą widoków problematyczne jest przerobienie planu w tym celu...

Dziękuję za pomoc :upside_down_face:

1 polubienie

Witaj Nicolas
Kliknij prawym przyciskiem myszy >arkusz właściwości >u dołu okna po lewej stronie znajdziesz to, czego potrzebujesz

3 polubienia

Wielkie dzięki! :star_struck:

1 polubienie