Witam, mam problem ze złożeniami 3D solidworks 2022, niektóre części detali się nie pojawiają, a nawet nie pojawiają się wszystkie części? Muszę otworzyć każdą część zespołu, a następnie usunąć ją i włożyć z powrotem do części szczegółowej, odbudować i zapisać, aby części pojawiły się ponownie!! A ten manip ma być wykonywany za każdym razem, gdy otwierany jest zespół, jeśli masz jakieś informacje na ten temat, byłoby super fajnie!! Dziękuję
Witam
Mam też ten problem z 2022/SP5. To mi się nigdy nie zdarzyło w przypadku 2021 roku
Na 1 precyzyjnym montażu czy na wszystkich podzespołach? Zrzut ekranu pokazujący problem?
Nie jest łatwo odpowiedzieć bez minimalnej ilości informacji.
Problem z niekompatybilną kartą graficzną lub inną do zobaczenia zgodnie z objawem.
Witam;
Prawdopodobnie problem z kartą graficzną (sterownikiem)?
Czy otwierasz swój zespół w wersji rozłożonej czy lekkiej?
Opcja "Poprawiona wydajność graficzna..." w menu Wydajność jest zaznaczona?
Jeśli tak, co się stanie, jeśli rozpakujesz tę opcję?
Co mówi diagnostyka Solidworks RX?
Czy Twoje "niewidzialne" komponenty pochodzą z biblioteki? Czy są tylko do odczytu? W niższej wersji Solidworks? Czy są to komponenty "Solidworks" czy importowane (STEP, IGES...)
…
Tyle pytań...
Uwaga dla administracji Forum: Naprawdę musisz zacząć myśleć o stworzeniu "FAQ" dla tego typu bardzo częstych i powtarzających się problemów...
Pozdrowienia.