Witam
Na 2 seriach przeprowadziłem badania ruchowe z funkcją "constraint pilot"
Skoro nie mogę otworzyć tych plików, czy miałeś tego typu problem? (patrz załącznik)
pb_solid.png
Witam
Na 2 seriach przeprowadziłem badania ruchowe z funkcją "constraint pilot"
Skoro nie mogę otworzyć tych plików, czy miałeś tego typu problem? (patrz załącznik)
Witam
Którą wersję oprogramowania posiadasz?
Nie ma powodu, dla którego funkcja uniemożliwiałaby otwarcie pliku. Z drugiej strony, gdyby raz otwarte sterowniki ograniczeń nie działały, to już inna sprawa.
Od 2018 roku nie spotkałem się z funkcją "sterownika ograniczeń" nigdy nie spotkałem się).
Jeśli chcesz zamieścić swój plik, powiem Ci, czy u mnie też pójdzie banan, bo jeśli to zadziała w moim przypadku, problem będzie w innym kierunku.
Pozdrowienia
PS: Pytam o numer wersji, ponieważ z 2019 sp0 miałem wiele problemów z plikami, a zwłaszcza z przedwczesnym zamknięciem SW, które regularnie się zawieszało. W przypadku SP1 awarie są rzadsze, ale półblokady plików są częste, czego nigdy nie miałem w latach 2017-2018. Oczywiście gorąca linia jest całkowicie niekompetentna, aby rozwiązać lub nawet sprowadzić PB z powrotem do USA.
Nazywam się SolidWorks 2017
Czy możesz opublikować swoje pliki?
Opowiem ci, co się dzieje na moim komputerze!
Witam
W solidworks
Pozdrowienia
Witam
Mam nadzieję, że będziesz w stanie otworzyć plik, już nie mogę tego zrobić
Powodzenia i dziękuję
Paschalnej
Witam
Udaje mi się otworzyć twoją część o nazwie "baza", ale plik zip jest uszkodzony i dlatego nie można go otworzyć
Pozdrowienia
Witaj Pascal
Nie posłuchałeś instrukcji wysłania nam plików.
Jeśli wyślesz tylko plik ASM, nigdy nie zadziała, musisz dołączyć wszystkie części bez wyjątku zespołu.
Tak więc, gdy plik ASM zostanie otwarty w solidworks i zastosujesz instrukcję Pack and Go, automatycznie zaoferuje Ci ASM oraz wszystkie inne pliki.
Spakuj i idź (lub kompozycja na wynos, to to samo), utrzymuj powiązania między wszystkimi elementami, tak jakbyś był na swoim komputerze ze wszystkimi linkami.
Jeśli zastosujesz się do procedury, z pewnością będziemy mogli Ci pomóc.
Pozdrowienia