Harmonogram zadań

Cze wszystkim

Zwracam się do Ciebie, ponieważ muszę zmienić wartość niestandardowej nieruchomości w dużej liczbie pomieszczeń.

Używam więc harmonogramu zadań SW, działa idealnie, z wyjątkiem tego, że...

Mój model części ma właściwość "klient" we właściwościach głównych, ale także we właściwościach specyficznych dla konfiguracji... I w tym właśnie tkwi tragedia.

Scheduler zmienia tylko wartość, tylko we właściwościach głównych, zostaję z fałszywymi informacjami we właściwościach specyficznych dla konfiguracji.

Nie mogłem nic znaleźć w planerze, każdy miałby rozwiązanie. Ponieważ biorąc pod uwagę liczbę sztuk, myślę, że wezmę linę, jeśli będę musiał to zrobić na mimine.

Dziękujemy za Twoją opinię.

Rémi

Witaj Rémi,

To rozwiązanie jest dostępne z narzędziami "BatchProperties" lub "Integracja" myCADtools (subskrypcja myCADservices w Visiativ)

Pozdrowienia

Alan

3 polubienia

Witam

Jeśli patrzę na Twój profil, jesteś subskrybentem oferty MyCadService, a tym samym narzędzi MyCADTools, w których znajdziesz aplikacje do przetwarzania zbiorczego, takie jak BatchProperties lub Integration.

@+

2 polubienia

Dziękuję za skierowanie mnie do narzędzia batchproperties, ale właśnie go użyłem (po raz pierwszy, więc może źle...), ale to nie zmienia mojego problemu.

Właściwości specyficzne dla konfiguracji nie ulegają zmianie.

Małe wyjaśnienie (nie wiem czy to ważne) jestem na EPDM

Dziękuję

W porządku, znalazłem...

Podziękowania dla acombier i Coyote za skierowanie mnie do narzędzia BatchProperties.

W rzeczywistości jest mały przycisk "opcji" , którego nie widziałem, w którym możesz  wybrać konfiguracje, które chcesz zaktualizować.

Jeszcze raz dziękuję

Rémi