Kopułowe fałdy obok innego zagięcia

Aby pobrać, musisz kliknąć prawym przyciskiem myszy i zapisać link, ponieważ i tam działa...

@AC Kobra 427,

Tak, z wyjątkiem tego, że w przeglądarce Microsoft Edge niekoniecznie masz opcję "Zapisz link jako":

i że opcja "Zapisz element docelowy jako" oferuje zapisanie go w html i tylko w html.

Pozdrowienia

O cholera, wszystko, co musisz zrobić, to umieścić chrome.

Hmm, Joker!!

Działa również bardzo dobrze w przeglądarce Firefox...

A zmieniając rozszerzenie html na SLDPRT?

Witam @ wszystkich

Musiałem być ofiarą czasoprzestrzennej kompresji, która wypaliła aksony moich nielicznych pozostałych neuronów.

1) Tytuł     Wypukłe zagięcia obok innego zagięcia  (Solidworks)
2°) załączony obraz, który nie jest dołączony

Odpowiedzi naszych trzech wybitnych kolegów, którzy również są bardzo aktywni na forum.

3° pierwsza odpowiedź od @ d.roger  ( Tak, z wyjątkiem tego, że w Microsoft Edge niekoniecznie masz opcję "Zapisz link jako" : )

4°) Nasz przyjaciel @ac Kobra, który odpowiada; ( O cholera, wszystko, co musisz zrobić, to umieścić chrome. )  Nie znamy obróbki powierzchni, więc dlaczego chromować, a nie galwanicznie

5°) Nasz @stefbeno, który oferuje mu następujące rozwiązanie, aby utworzyć kopulaste zagięcie obok innego zagięcia (zmieniając rozszerzenie html na sldprt?)

Wtedy! albo nie mam już odpowiedniej wersji SW, albo jestem dobry do wejścia do domu opieki.

Nie mów mi, żebym się upewnił, że to błąd strony     ;-)

Pozdrowienia

PS: Nie paliłem dywanów ani nie nadużywałem nielegalnych substancji, ponieważ moim jedynym napojem jest picie twoich pięknych słów i twoich pięknych wiadomości.

SOLIDWORKS (Solidworks)

1 polubienie