Witam
Tytuł mojego pytania może nie być jednoznaczny... Nie wiem jak zrobić wybrzuszone zagięcie jak na zdjęciu.
Dziękuję
Witam
Tytuł mojego pytania może nie być jednoznaczny... Nie wiem jak zrobić wybrzuszone zagięcie jak na zdjęciu.
Dziękuję
Zapomniałeś zdjęcia?
Nie rozumiesz, czego chcesz?
Czy chcesz zrobić ten sam utwór?
Jeśli to wszystko za pomocą szkicu zagięcia w arkuszu blachy
@+
Witam
Skorzystaj z funkcji "Blacha gięta na krawędzi". Podałem Wam mały przykład (SW2016).
Pozdrowienia
Nie, nie chcę robić tego samego kawałka, to ten, który zrobiłem, ale chciałbym, aby fałdy były zakrzywione do wewnątrz
Wybrzuszone zagięcie? Straszysz mnie... Czy możesz wyrazić się jaśniej, w jaki sposób planujesz to osiągnąć i dlaczego?
Czy możliwe jest zmodyfikowanie 3 widoków prawej twarzy na nim, ponieważ na razie nie jest to zbyt jasne...
Wtedy też nie wszystko rozumiałem...
Witam. Może drugie zagięcie o znacznie większym promieniu? Podobnie jak moi koledzy i koleżanki, nie wszystko rozumiem.
Witam
Myślę, że on chce złożyć w dół i złożyć w górę.
Aby to zrobić, musisz wykonać dwie fałdy na krawędziach, a nie naszkicowaną fałdę, w przeciwnym razie w warsztacie to tak, jakby kawałek został złożony raz i złożony przeciwbieżnie jedną z nóg...
Po uzyskaniu większej ilości informacji z pewnością będziemy w stanie jasno odpowiedzieć na Twoją prośbę.
Pozdrowienia
Witam
Przepraszam, nie potrafię tego lepiej wytłumaczyć, daję Wam obraz z nadzieją, że będzie on bardziej znaczący.
cześć @ Mathieu ANGER
Celowo przesadziłem z formą, ale to dla przykładu
Powiedz mi, czy to wszystko
jeśli to jest coś, co chcesz zrobić
Będziesz musiał przejść przez wygładzanie
Zobacz załączony plik SW 2017
@+ ;-)
i spłaszczanie za pomocą odpowiedniego narzędzia w powierzchni
zobacz obrazek
@+ ;-)
Tak, zgadza się, ale nie mogę pobrać tego utworu.
w której wersji oprogramowania jesteś?
2019
Kiedy na nią klikam, pokazuje mi wiele akronimów na innej stronie, a jeśli zapiszę cel, zapisuje mi się strona HTML...
Zobacz załączony obraz, jeśli Twój SW jest inf do 2017 roku
Następnie tworzymy 1 szkic (21 i przekształcamy elementy)
Na tym szkicu planu dokonujesz przesunięcia płaszczyzny o pożądany wymiar, tam umieszczam 20
Tworzysz szkic na tym przesunięciu płaszczyzny swojego półcylindra
Wszystko, co musisz zrobić, to wyprostować się
To wszystko zrobione
@+ ;-)
Spójrz na załączone zdjęcia, powinno być dobrze
Kiedy załadujesz moją część, musisz ją zapisać
a potem otwierasz
@+ ;-)
Witam
Czy pachnie jak Microsoft Edge!!
Klikasz prawym przyciskiem myszy link do pliku, a następnie otwierasz nową kartę z dużą ilością bełkotu, wracasz do początkowej zakładki, a następnie ponownie klikasz prawym przyciskiem myszy link do pliku i zapisujesz cel, ponieważ przy odrobinie szczęścia zaoferuje ci zapisanie go w sldprt.
Pozdrowienia