Witam
Jaki jest idealny format do przenoszenia złożeń SolidWorks do programu Microstation?
Czy kompatybilność jest maksymalna?
Z góry dziękuję
Witam
Jaki jest idealny format do przenoszenia złożeń SolidWorks do programu Microstation?
Czy kompatybilność jest maksymalna?
Z góry dziękuję
Nie używam SolidWorks, więc nie wiem, jak Microstation może pobierać złożenia, ale jest to bardzo wszechstronne oprogramowanie, które odzyskuje wszystko po trochu i robi to dobrze. Odzyskiwanie prawdopodobnie zostanie wykonane w postaci "komórek" (bloków) w Microstation, które można zgrupować jako komórkę złożoną.
Witam @tous
Oto jesteś, że @celine.l umieścił swój suk, zadając pytanie w kilku iteracjach, w tym w jednym pustym. (należy określić jasną biel)
Jest to więc jednak odkrycie z 2013 roku, dlatego @céline wygrała preselekcję na IGnobel 2020
;-) hihihi powiedział:
Witam, chciałbym wiedzieć, jak to zrobić, na mikrostacji V8i, aby utworzyć pojedynczy plik pdf z kilkoma widokami A3 odpowiadającymi różnym częściom jednego pliku rysunku. Obecnie wykonuję kilka kreacji A3 w pdf drukując za każdym razem ogrodzenie, a następnie składam je w jeden plik, co jest długie i nudne.
Jestem początkującym użytkownikiem mikrostacji i nie znalazłem tych informacji w dokumencie ani na stronie Bentley. Z góry dziękuję za pomoc.
Witam
Najbezpieczniejszym sposobem jest użycie MicroStation PowerDraft.
Pozdrowienia