Dlaczego właściwości encji pokazują mi 2 różne symbole: 1 to taśma miernicza, a drugi to symbol makra?

WITAM

Znajdujesz się na forum samopomocy, a nie na platformie obsługi posprzedażnej Mycad

2 polubienia

Witam @Tous

W każdym razie, w narzędziach Mycad najwyraźniej nie ma narzędzia do prawidłowego korzystania z forum.

Podczas gdy wszystkie fora na całym świecie używają

1. Krótki, ale dosadny tytuł
  2. W treści tekstu (który nie jest tytułem, jeśli nie rozumiesz) problem i drogi już zbadane bez powodzenia.
  3. Uprzejma formuła na początku i na końcu wiadomości.

Pozdrowienia

2 polubienia

Cze wszystkim

Przepraszam za siebie,

Nie jestem przyzwyczajony do korzystania z forów, zwykle sam znajduję rozwiązania.

i zanim jeszcze wypełniłem treść tekstu grzecznościowymi formułami, opublikowałem tę połowę prośby. błąd żółtodzioba...

ale i tak myślałem, że znajdę jakąś wzajemną pomoc i nie będę zmuszony kontaktować się z serwisem posprzedażnym w przypadku bardzo drobnego pytania...

Pozdrowienia

1 polubienie

Witam
Z której wersji narzędzi myCADtools korzystasz?
W przypadku korzystania z właściwości jednostki powinien być wyświetlany tylko symbol "Taśma miernicza".
Od najnowszej wersji 2020 nie jest już możliwe generowanie wielu makrofunkcji "EntityProperties", więc powinien istnieć tylko jeden symbol.
Jeśli napotkasz problem techniczny z jednym z narzędzi myCADtools, zalecam utworzenie zgłoszenia za pomocą przycisku "Wsparcie" na stronie głównej myCADservices. Bardzo sprawny zespół będzie w stanie Cię poinformować i pomóc.
Ale rzeczywiście, możesz również zadawać pytania za pośrednictwem forum, a członkowie społeczności, również bardzo skuteczni, prawdopodobnie będą w stanie Ci pomóc.
Powodzenia
Pozdrowienia

3 polubienia

Witam

i dziękuję panu, panie pośle Savoyat, godzi mnie pan z tego typu forum.

rzeczywiście, używam myCADtools 2019 i podążając za packandgo, symbol "taśmy mierniczej" jest przekształcany w symbol "makra". Muszę też edytować funkcję entityproperties dla każdego pomieszczenia, aby symbol "taśmy mierniczej" był ponownie wyświetlany.

Pobiorę myCADtools 2020

Pozdrawiam

1 polubienie