Witam
Kiedy tworzę pytanie, nie pojawia się ono w moich pytaniach, tylko w mojej aktywności. O wiele lepiej byłoby podjąć działania następcze.
Witam
Kiedy tworzę pytanie, nie pojawia się ono w moich pytaniach, tylko w mojej aktywności. O wiele lepiej byłoby podjąć działania następcze.
Witam To samo dla mnie???? ...
I nawet jak odpowiadam na pytania, to jeśli chcę, żeby ten się pojawił, to muszę go przyjąć na 2x.????
Czy może to być spowodowane tym:
https://www.lynkoa.com/en/node/1194412
Awaria platformy???
Miłego dnia.
AR.
@+.
Zatwierdzam, muszę odpowiedzieć 2x, żeby to było widać, to granica.....
Od jakiegoś czasu mam bakcyla
Niech siła będzie na forum, na którym tego potrzebuje.
Ten sam problem, musisz pisać bardzo regularnie 2 razy, ponieważ 1. nie powiodło się bez przesłania komunikatu o błędzie.
A także problem języka, który sam się zmienia (przełącza się na angielski lub rzadko na niemiecki).
Jest to dość bolesne dla 2 błędów.
Może @Coralie przejdzie przez to i może potwierdzić ten problem lub sprawdzić, czy problem jest ogólny. ;-)
Cze wszystkim
Rzeczywiście, jest to błąd, który natychmiast zgłaszam!
Dziękujemy za Twoją opinię!!
Coralie
Witam
Właśnie ponownie próbowałem odpowiedzieć na pytanie, znowu działa...
Dzień dobry.
AR.
@+.
Witam
Zdarza mi się również, gdy kończenie odpowiedzi zajmuje mi więcej czasu. Ale znalazłem rozwiązanie. Zawsze kopiuję wiadomość przed kliknięciem opublikuj. Następnie, jeśli zachodzi taka potrzeba, wklejam go w okienko na nową przesyłkę.
@soring to samo i ponieważ nie spieszę się z odpowiedzią, zdarza mi się to często! Z drugiej strony, zdarza mi się też zapomnieć skopiować tekst i na tym polega dramat...
Z drugiej strony, odpowiadając na pytanie rebelotte, język powrócił do angielskiego:
Może dlatego, że moja pierwsza odpowiedź była po angielsku, nie widząc?
W każdym razie bardzo denerwujące.
Ten sam problem ze mną, który zgłosiłem, ale ponieważ mam specjalne oprogramowanie zapobiegające śledzeniu, nasi techniczni przyjaciele z Lynkoa i nasi przyjaźni @Coralie obwiniali za anomalię te programy.
Ta sama sztuczka co @Soring i ta sama katastrofa, jeśli zapomnę ;-)
Pozdrowienia