moja profesjonalna licencja Solidworks powinna pozwolić mi na korzystanie z mojego programu CAD Learning, ale tak nie jest. Nie pojawia się po lewej stronie w sekcji moja społeczność, jak moi koledzy. Proszę dać mi znać, jak powinienem to zrobić, aby się pojawił.
Do potwierdzenia, ale MyCadLearning nie ma nic wspólnego z licencją SolidWorks Professional ;
Aby uzyskać dostęp do MyCadLearning, potrzebujesz dostępu do MyCadServices Premium
Nie wahaj się skontaktować ze sprzedawcą w celu prawidłowego potwierdzenia licencji, które subskrybujesz.
Witam
Rzeczywiście, potwierdzam, że musi Pan/Pani wykupić subskrypcję myCADservices Premium. Jeśli Twoja firma wykupiła subskrypcję i nie widzisz dostępu do myCADlearning, oznacza to, że adres e-mail, którego używasz do nawiązywania połączenia, nie jest adresem Twojej firmy. Skontaktuj się z administratorem swojej firmy na stronie internetowej myCADservices, aby mógł połączyć Cię z Twoją firmą. Lub zmodyfikuj swoje konto Lynkoa, aby umieścić adres e-mail przypisany do Twojej firmy (jak najwyraźniej Twoi współpracownicy).
Pozdrowienia
Witam ponownie,
Masz 2 identyfikatory christophe.rabany i crabany. Radzę skontaktować się z infolinią, aby mogli rozwiązać problem. Czy używanie identyfikatora jednego z Twoich współpracowników działa?
Pozdrowienia