Czy będę w stanie uzyskać pomoc w rysowaniu części mechanicznych, konstrukcji metalowych i zespołów itp. dla początkującego?

cześć, nazywam się technik cheikh w elektromechanice i jestem początkującym prostym poziomem  w soliworks i chciałbym mieć niezbędne narzędzia do korzystania z tego  oprogramowania, dziękuję za pomoc wkrótce. 

Dobry wieczór 

W Internecie jest wiele samouczków, które umożliwiają naukę oprogramowania od podstaw do bardzo zaawansowanych poziomów. Może od tego powinieneś zacząć....  

Powodzenia

3 polubienia

Ok dziękuję 

Dziwne, to nie jest najlepsza odpowiedź, jaką bym wybrał....

slt d.roger no cóż, najlepszą odpowiedź wybrałem przypadkiem, bo nie znam się za bardzo na tym forum, ale w każdym razie nasłuchuję innych propozycji.

1 polubienie

Rzeczywiście, nie jest to najlepsza odpowiedź. To tylko rada, ponieważ Solidworks jest naprawdę bardzo kompletny jako oprogramowanie. Jest to dość skomplikowane, aby precyzyjnie określić swoje potrzeby i znać swój poziom. Zaczynając od oglądania samouczków lub webinariów (oferuje je kilka firm), będziesz w stanie dowiedzieć się, czego potrzebujesz i będziesz mógł nieco bardziej skierować swoje pytanie. Istnieją również strony, które oferują poprawione ćwiczenia na Solidworks.

Powodzenia w rozwoju

1 polubienie

@Rpicard,

Moja uwaga dotyczyła tylko wyboru najlepszej odpowiedzi, która brzmiała "ok, dziękuję"...

Pozdrowienia

cóż, myślę, że jestem na samym początku w części projektowania dla Intela, uczę się rysować małe rzeczy, takie jak balon, zarówno śruba, jak i nakrętka, tutaj jest kw Myślę, że wszyscy przeszli przez prawo, po prostu czasami  mam trudności  z pójściem do przodu, powód, dla którego poprosiłem o pomoc, jest to, że nie ma jak książka dla dokumentowanie tego i posuwanie się naprzód lub po prostu dzięki temu, że to zrobię, dobrze wiem, naprawdę

Jest w wersji z 2011 roku, ale na początku będzie wyglądać bardzo podobnie: zobacz TUTAJ.

Pozdrowienia

1 polubienie

Dziękuję Ci Roger