cześć, nazywam się technik cheikh w elektromechanice i jestem początkującym prostym poziomem w soliworks i chciałbym mieć niezbędne narzędzia do korzystania z tego oprogramowania, dziękuję za pomoc wkrótce.
Dobry wieczór
W Internecie jest wiele samouczków, które umożliwiają naukę oprogramowania od podstaw do bardzo zaawansowanych poziomów. Może od tego powinieneś zacząć....
Powodzenia
Ok dziękuję
Dziwne, to nie jest najlepsza odpowiedź, jaką bym wybrał....
slt d.roger no cóż, najlepszą odpowiedź wybrałem przypadkiem, bo nie znam się za bardzo na tym forum, ale w każdym razie nasłuchuję innych propozycji.
Rzeczywiście, nie jest to najlepsza odpowiedź. To tylko rada, ponieważ Solidworks jest naprawdę bardzo kompletny jako oprogramowanie. Jest to dość skomplikowane, aby precyzyjnie określić swoje potrzeby i znać swój poziom. Zaczynając od oglądania samouczków lub webinariów (oferuje je kilka firm), będziesz w stanie dowiedzieć się, czego potrzebujesz i będziesz mógł nieco bardziej skierować swoje pytanie. Istnieją również strony, które oferują poprawione ćwiczenia na Solidworks.
Powodzenia w rozwoju
@Rpicard,
Moja uwaga dotyczyła tylko wyboru najlepszej odpowiedzi, która brzmiała "ok, dziękuję"...
Pozdrowienia
cóż, myślę, że jestem na samym początku w części projektowania dla Intela, uczę się rysować małe rzeczy, takie jak balon, zarówno śruba, jak i nakrętka, tutaj jest kw Myślę, że wszyscy przeszli przez prawo, po prostu czasami mam trudności z pójściem do przodu, powód, dla którego poprosiłem o pomoc, jest to, że nie ma jak książka dla dokumentowanie tego i posuwanie się naprzód lub po prostu dzięki temu, że to zrobię, dobrze wiem, naprawdę
Jest w wersji z 2011 roku, ale na początku będzie wyglądać bardzo podobnie: zobacz TUTAJ.
Pozdrowienia
Dziękuję Ci Roger