Dobrzy wszyscy,
Przychodzę do Was, ponieważ od 1 tygodnia mam problem z SOLIDWORKS, po uruchomieniu oprogramowania wszystko jest w porządku, ale gdy tylko otworzę pokój lub utworzę nowy dokument, logo SOLIDWORKS pozostaje w tle i nie można nic zrobić
Dziękuję za odpowiedzi
Witam
Moim zdaniem Ty też masz problem z j na klawiaturze :)
Czy możesz umieścić sitodruk do zilustrowania?
Pozdrowienia
2 polubienia
Problem z J? Jak to się robi
Oto zrzut ekranu, nie można otworzyć PLQN ani utworzyć szkicu.
capture.png
Problem z J? Jak to się robi
Oto zrzut ekranu, nie można otworzyć PLQN ani utworzyć szkicu.
capture.png
W przypadku problemu z J, po prostu przeczytaj ponownie swoją pierwszą wiadomość, zobaczysz, że brakuje wszystkich J...
Czy próbowałeś przywrócić ustawienia? zobacz TUTAJ.
Jaka jest konfiguracja twojego komputera?
Pozdrowienia
Spojrzałem na stronę, którą mi powiedziałeś, ale musi ona zostać przywrócona z pliku, którego E nie może znaleźć i nie wiem o istnieniu.
Solidworks zawsze działał na moim komputerze, ponieważ moja konfiguracja w dużej mierze działa na Solidworks z i7, 16 GB pamięci RAM itp.
Zaznaczam również, że w ten weekend ponownie pobrałem i ponownie zainstalowałem solidworks, więc wszystkie parametry są podstawowe
Ups, w przypadku ustawień zdecydowanie zaleca się wykonanie ich kopii zapasowej zaraz po ich utworzeniu.
Czy wykonałeś czyszczenie systemu pomiędzy odinstalowaniem i ponownym zainstalowaniem Solidworks?
Wykonaj kopię zapasową ustawień, a następnie zresetuj je, przechodząc przez narzędzia / opcję, a następnie przycisk przywracania u dołu okna (zamyka wszystkie otwarte dokumenty przed wykonaniem tej czynności).
Pozdrowienia
Zrobione, nic się nie zmienia
Czy sterownik karty graficznej jest aktualny i czy karta jest certyfikowana przez Solidworks?
http://solidworks.fr/sw/support/videocardtesting.html
Wykonaj również "diagnostykę rentgenowską".
Czy problem występuje również w ASM i MEP?