Gdy chcę otworzyć część bez otwierania Solidworks, wyświetla mi się komunikat o błędzie, że Solidworks Launcher przestał działać (patrz poniżej)
Z drugiej strony, jeśli ustawię komputer tak, aby otwierał pomieszczenie bezpośrednio przez Solidworks 2015, to ustawia mnie to
Cóż, nadal mogę pracować, ponieważ zamykam komunikat i klikam dwukrotnie na część i otwiera się, ale chciałbym mieć możliwość otwarcia go bez komunikatu o błędzie,
Czy kiedykolwiek próbowałeś dokonać naprawy??? Musisz przejść do:
Panel sterowania\Wszystkie panele sterowania\Programy i funkcje, a następnie kliknij prawym przyciskiem myszy solidworks i edytuj, a tam wybierz Napraw....
Tak, już to zrobione i to właśnie dało mi drugi komunikat o błędzie. a teraz mam dwa solidworks Launger, gdy chcę umieścić domyślny program...
Nie, ale myślę, że muszę wszystko ponownie zainstalować, ale mówię sobie, że przy dużej ilości i dużo szczęścia i wszystkich z was, mogę zobaczyć rozwiązanie pojawiające się cudem i nie odinstalować go. :)
Czy kiedykolwiek robiłeś Ccleaner i czyściłeś dysk??? A jeśli kiedykolwiek będziesz musiał ponownie zainstalować, nie zapomnij wykonać kopii zapasowej ustawień:
więc Cleaner jest skończony, z drugiej strony czyszczenie dysku nie, ale zamierzam wywołać informację, ponieważ nie jestem pewien, czy mam prawo sam go uruchomić. Będę Was informować na bieżąco
Przed ponowną instalacją wszystkiego, co już próbowałeś naprawić oprogramowanie???
Panel sterowania\Programy\Programy i funkcje, a tam klikasz prawym przyciskiem myszy na solidworks i modyfikujesz Napraw indywidualną instalację (na tym komputerze).
Witam, kiedy masz problem, czy miałbyś WINWORD.exe w menedżerze zadań??? (CTRL+ALT+DEL) Ostatnio miałem problem i zamykając ten WINWORD.exe, mój problem zniknął... Nie wiem, skąd się wziął ten WINWORD ani do czego służy, ale już przysporzył mi wielu problemów!! (PS: To nie ma nic wspólnego z programem Microsoft Office Word.)