Problem z wyświetlaniem, drukowaniem, rysowaniem

Witam

Mam problem z losowym wyświetlaniem niektórych plików slddrw. Krawędzie elementów 3D nie są czarne. Bawiąc się parametrami, takimi jak grafika realview, przełączając się na styl wyświetlania cieniowanego obrazu i powracając do krawędzi w trybie cieniowanego obrazu, krawędzie pojawiają się ponownie w kolorze czarnym. Ale nie zawsze jest to rozwiązanie. Oprócz rysunku, który bez krawędzi nie jest zbyt wyraźny, wpływa to również na druk, który jest wykonywany w czerni i bieli.

Kolejne pytanie: dlaczego w zatrzymanym stylu wyświetlania w trybie cieniowanego obrazu, gdy przełączam się na wysoką jakość, rysunek zmienia się na czarno-biały?

Dziękujemy za Twoją opinię.

Witam

Czy możesz dać nam zrzut ekranu przedstawiający problem, abyśmy mogli lepiej zrozumieć????

1 polubienie

Przechwytywanie pliku wyświetlane bez PB:

Styl wyświetlania: Zatrzymuje się w trybie cieniowanego obrazu, wysokiej jakości lub jakości roboczej.

Niezależnie od poziomu jakości, wyświetlacz jest poprawny (krawędzie są wyraźnie widoczne w kolorze czarnym). Plik został wydrukowany poprawnie.

Wyświetlanie pliku przechwytywania za pomocą PB:

Styl wyświetlania: Zatrzymany w trybie cieniowanego obrazu, wysoka jakość:

Impresson wychodzi w NB

Styl wyświetlania: Zatrzymany w trybie cieniowanego obrazu, jakość robocza:

Wrażenie wychodzi bez zamówień.

Zobacz ten link

http://www.lynkoa.com/forum/import-export-formats-neutres/arrete-en-mode-image-ombr%C3%A9-disparu-dans-une-mise-en-plan

@+

1 polubienie

Witam

Właśnie pojawił się problem z plikiem, który właśnie zduplikowałem. Bawiłem się opcjami LCS i szkieletowymi, przystanki wróciły.

Dziękuję

1 polubienie