Problem ze składaniem części w przyborniku SolidWorks

Witam 

Problem polega na tym, że jeśli wezmę jako przykład koło zębate SolidWorks Toolbox

i  dokonałem zmian w części skrzynki narzędziowej (na przykład otwór na dociskową) i zrobiłem rejestrację części , jak na razie wszystko jest w porządku 

Ale jeśli wyjdę z solidworks, a następnie wrócę , modyfikacja, którą wykonałem w części przybornika , nie jest wyświetlana

Musisz otworzyć plik Zarejestruj przybornik z zespołem, aby zobaczyć modyfikacje, które wprowadzam w części

Witam

Musisz najpierw zapisać część zestawu narzędzi w folderze swojego zespołu, a następnie wykonać te czynności, a następnie wprowadzić modyfikację , a następnie zachować modyfikacje.

1 polubienie

Z mojej strony modyfikacje elementu bibliotecznego (lub przybornika) są zawsze wykonywane w złożeniu, co pozwala nam nie modyfikować oryginalnej części i że zamówienie jest wykonywane automatycznie w naszym ERP.

W rezultacie otwory, gwintowniki, kluczowanie i inne operacje kół zębatych, kół pasowych lub innych części są wykonywane bezpośrednio w zespole z samą częścią regału.

1 polubienie