Proszę bardzo, tworzę tabelkę rysunkową, aby ujednolicić wszystkie moje rysunki. Oczywiście tworzę niestandardowe właściwości w tym samym czasie za pomocą edytora właściwości niestandardowych , dzięki czemu mogę ich używać dla każdej nowej części, a każda informacja może być następnie zintegrowana z moim wkładem dla każdego rysunku.
Ale chodzi o to, że po utworzeniu moich niestandardowych właściwości , a następnie zapisaniu ich w odpowiednim folderze, otwieram je w oknie dialogowym (właściwości niestandardowe) po prawej stronie ekranu i wyświetla się ten komunikat o błędzie: patrz załącznik .
Po wypróbowaniu wielu rzeczy, nawet odtworzeniu pliku itp., mówi mi, że mój plik ma problem ze składnią...
Proszę bardzo, mam nadzieję, że pomożesz mi znaleźć rozwiązanie.
Tak, to prawda, to mały szczegół, który również przykuł moją uwagę, ale to tylko interpunkcja na zakończenie zdania błędu. Patrz załącznik . Plik jest poprawnie zapisany w oryginalnym katalogu (innym pliku, z którym również próbowałem).
Przed opublikowaniem tej wiadomości natknąłem się na ten link, niestety nie radzi sobie z tym samym błędem. Ale dzięki temu komentarzowi lepiej rozumiem typy rozszerzeń powiązanych z tymi plikami.